Închide meniul

„Cât va trăi, va fi echipa lui!” Vestea că Gigi Becali vrea să vândă FCSB nu e luată în serios: „Nu o va ceda nici pe 100 de milioane de euro”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2021, 23:42

„Cât va trăi, va fi echipa lui! Vestea că Gigi Becali vrea să vândă FCSB nu e luată în serios: „Nu o va ceda nici pe 100 de milioane de euro

Gigi Becali a anunţat că vrea să vândă FCSB

Hepta

Dinu Gheorghe crede că Becali a spus că vinde echipa ca să atenueze şocul plecării lui Edi Iordănescu de la echipă. În urma anunţului făcut de Gigi Becali, Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei celor de la FCSB, a spus că va căuta investitori pentru lua echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred în această variantă. Dacă cineva are bani și vrea să cumpere acest nume, nu cred că are nevoie să îl trimită pe Mustață sau pe alți lideri ai suporterilor lui FCSB să îi dea banii lui Becali sau să negocieze. Oamenii cu bani au mândria lor și fii convins că i-ar fi trimis o hârtie oficială lui Becali: «Îți fac ofertă de zece milioane».

Dar toată lumea știe că nu va ceda niciodată nici pentru o sută de milioane de euro. Nu vrea. Este creația lui și vrea să o păstreze. Îl știți foarte bine pe Becali, nu mai trebuie să îl analizăm noi acum. Nu o să dea niciodată FCSB-ul.

(n.r. De ce a mai spus că vinde?) Ca să scape de momentul ăla, de discuția aia după plecarea lui Edi Iordănescu, să scape de presiunea lui Mustață. Sigur, Mustață e stelist, fcsb-ist, bravo lui, îl apreciez, dar va fi greu să ia ceva de la Becali. FCSB-ul, cum a spus el (n.r. Gigi Becali), cât va trăi el, va fi echipa lui”, a spus Dinu Gheorghe la prosport.ro.

Citește și:

Gheorghe Mustaţă a spus că investitorii vor fi români

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat că toți investitorii sunt doar români. „Nu e niciun fel de problemă de sponsori, nu e niciun fel de problemă de oameni de afaceri. Oamenii vor să vină alături de noi.

Reclamă

Noi doar strângem fonduri, venim și noi cu bani, vin și ei cu bani, totul în viață e că trebuie să ai o speranță că reușim. În aceea hârtie o să conțină, în afară de cele 10 milioane, și jos o să scrie; vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție contul bancar pentru un eventual tranfer.

Oamenii de afaceri sunt numai din Romania, numai români. Evident că sunt steliști și voi lua legătura și cu foste glorii care să vină alături de proiectul ăsta al nostru și să intrăm in normalitate”, a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru as.ro.

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce ultrașii lui FCSB au pregătit oferta de cumpărare a clubului

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni