Închide meniul

Câți bani a adunat până acum Eric de Oliveira pentru salvarea lui Gaz Metan Mediaș

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2022, 17:34

Câți bani a adunat până acum Eric de Oliveira pentru salvarea lui Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaş are mari probleme financiare

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Eric de Oliveira a înființat programul „Gazu suntem noi” prin care strânge donații din partea suporterilor pentru a plăti datoriile echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani a adunat până acum Eric de Oliveira pentru salavarea lui Gaz Metan Mediaș

Brazilianul a anunțat că, până acum, a adunat doar 550 de euro. Datoriile lui Gaz Metan se ridică la 3 milioane de euro. Banii sunt datorați, în parte parte, foștilor antrenori și jucători de la club.

Până pe 17 februarie, Gaz Metan trebuia să îi plătească lui Mihai Teja și staff-ului său 70.000 de euro pentru perioada petrecută la club. Acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că echipa va fi depunctată cu 6 puncte, potrivit digisport.ro.

Recent, gruparea din Mediaș a pierdut alte 2 puncte din cauza datoriei de 110.000 de euro pentru Ronaldo Deaconu.

În acest moment, Gaz Metan se află pe locul 14 în Liga 1, cu 22 de puncte. În urma deciziei, clubul va rămâne cu 16 puncte și va fi la egalitate de puncte cu Dinamo, pe loc de baraj.

Reclamă

Gaz Metan Mediaș s-a dezintegrat

Gaz Metan Mediaş a lăsat 11 jucători să plece liberi de contract, după ce fotbaliştii au renunţat la restanţele salariale pe care le mai aveau de recuperat. Gabriel de Moura, Vlad Morar, Octavian Vâlceanu, Patricio Matricardi, Răzvan Horj, Mihai Dobrescu, Francisco Junior, Mihai Lixandru, Ioan Filip, Răzvan Grădinaru și Christian Irobiso sunt jucătorii la care ardelenii au fost de acord să renunţe, pentru că nu le puteau achita salariile.

După meciul cu Dinamo din runda precedentă, 0-4, a plecat și Marin Dună, fostul secund al lui Ilie Poenaru. Gaz Metan va conta pe juniori în meciurile care au rămas de jucat în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și