Închide meniul

Câți bani a încasat Eugen Trică de la Adrian Mititelu, pentru o lună de muncă la FC U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 decembrie 2021, 8:52

Câți bani a încasat Eugen Trică de la Adrian Mititelu, pentru o lună de muncă la FC U Craiova 1948

Câți bani a încasat Eugen Trică de la Adrian Mititelu

SportPictures / SportPictures via Hepta

Doar patru meciuri a rezistat Eugen Trică la ultimul său mandat la echipa lui Adrian Mititelu. Cu el pe bancă, FC U Craiova 1948 nu a reușit nicio victorie, a scos un egal și a suferit trei înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât a cheltuit Adrian Mititelu cu Eugen Trică

În ciuda rezultatelor slabe, Trică a plecat cu conturile pline de la echipa din Bănie. În total, pentru o lună de muncă, antrenorul a încasat 38.000 de euro. Din acești bani, 13.000 de euro au reprezentat clauză de reziliere plătită către fosta sa echipă, 10.000 de euro, prima obținută la semnătură, alți 10.000 de euro pentru rezilierea contractului și 5.000 de euro, restanțe din precedentul mandat.

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost.

Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit. Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”, a spus Eugen Trică după despărțirea de club, conform fanatik.ro.

Citește și:

În 19 etape, FC U Craiova 1948 a schimbat deja patru antrenori. Au început campionatul cu Adrian Mutu care a fost înlocuit cu Flavius Stoican, apoi de echipă s-a ocupat Eugen trică. Ultimii doi au condus formaţia olteană câte patru etape. Îninte de Trică şi preparatorul fizic, Dan Vasilică a condus echipa un meci.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. îl regretă pe Adrian Mutu

Adrian Mititelu Jr, cel care e șef la FC U Craiova pentru că tatăl său se află în spatele gratiilor, a ajuns la capătul răbdării. Îl regretă deja pe Adrian Mutu, primul antrenor al oltenilor din acest sezon.

„Nu cred că vom numi un antrenor în astea două meciuri rămase. Avem şanse să scăpăm de la retrogradare. Va fi antrenor Dan Vasilică plus staff-ul lui Eugen Trică. Vreau să vindem echipa, dar nu după ce retrogradăm. Mergem din ce în ce mai rău. Ar fi tragic dacă pierdem şi cele două meciuri care au rămas. Eu cred că nu trebuia schimbat Adrian Mutu. Ami bine rămânea la echipă Adrian dacă privim acum retrospectiv, dar ce să mai spun acum”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și