Închide meniul

Câți spectatori pot intra pe stadioane în localitățile cu incidență de peste 6 la mie. Accesul e permis doar pentru vaccinați

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 septembrie 2021, 23:34

Câți spectatori pot intra pe stadioane în localitățile cu incidență de peste 6 la mie. Accesul e permis doar pentru vaccinați

Câți spectatori pot intra la meciurile din Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În ceea ce privește meciurile de fotbal, accesul fanilor pe stadioane este limitat la 50% din capacitatea arenei. Cu toate acestea, vor avea acces doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți spectatori pot intra pe stadioane în localitățile cu incidență de peste 6 la mie

Prin urmare, persoanele nevaccinate sau care au trecut prin boală nu mai pot intra pe stadion, chiar dacă fac dovada unui test negativ.

Persoanele care asistă la meciuri trebuie să poarte masca de protecție și să păstreze între ei o distanță de un metru.

”Desfășurarea competițiilor sportive organizate în spații închise sau deschise poate fi realizată doar în intervalul orar 5:00 – 24:00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru cele care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție precum și o distanță de minimum 1 metru între spectatori”, se arată în decizie.

Voluntari, Timișoara, București, Cluj-Napoca și Craiova sunt orașele care au depășit incidența de 6 la mie și în care se joacă meciri de fotbal în Liga 1 și Liga 2.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf: „Noi vom avea mai mulți fani decât FC U Craiova 1948!”

A fost un scandal imens pe tema numărului de spectatori care pot asista la meciul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 11-a din Liga 1.

Echipa lui Mititelu spera ca meciul să se joace cu porțile închise, dar Reghecampf, antrenorul echipei lui Rotaru, crede că rivalii își doresc acest lucru doar pentru că vor avea mai puțin suporteri prezenți la stadion.

„Ar trebui să nu mai puneți întrebări pe ocolite. Ar trebui să vorbiți direct. Dacă reglementările în România și comunitatea europeană sunt foarte clare și anume că oamenii trebuie să aibă vaccin în momentul în care te duci în restaurant când intri în săli, despre ce discutăm? Se întâmplă și la fotbal. De ce să oprești un meci de fotbal? Nu există așa ceva. Forțele de ordine există. Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu stadionul plin, nu suntem în stare să organizăm un meci cu 30%.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor. Dacă ne dau nouă dreptul să organizăm, vom juca cu jucători. La ce trebuie să ocolim? Spuneți adevărul. Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulți fani. Punct, despre ce să vorbim? Eu nu spun negativ despre cei de la U Craiova 1948, dar nici să umblăm pe ocolite. Să spunem corect și direct. Mie, când mă duc la restaurant, mi se cere vaccinul”, a maiantrenorul Universității Craiova, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei Vezi toate știrile
Citește și