Închide meniul

”Cazul Dorin Rotariu”, episodul 3! Ce a discutat Mihai Stoica, în cele din urmă, cu jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 23:46

”Cazul Dorin Rotariu”, episodul 3! Ce a discutat Mihai Stoica, în cele din urmă, cu jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB

www.ludogorets.com

”Cazul Dorin Rotariu” a ajuns la episodul 3. Acuzat de minciună de Iosif Rotariu, Mihai Stoica, a discutat, în cele din urmă, cu jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 26 de ani se afla printre țintele principale ale lui Gigi Becali pe piața transferurilor. Chiar dacă a fost ofertat de vicecampioană, mijlocașul a decis să rămână în Grecia, la Atromitos.

”Cazul Dorin Rotariu”, episodul 3! Ce a discutat Mihai Stoica cu fotbalistul

Mihai Stoica a discutat cu Rotariu, după ce acesta l-ar fi lăsat cu ”seen”. ”Pe numărul de telefon al lui Dorin Rotariu pe care îl aveam, care avea şi poza lui. I-am scris pe 28 iunie la: ‘Salut, pot să te sun?’ Pe telefonul meu nu se fac albastre bifele ca să înţelegeţi. Cât sunt două bife înseamnă că a intrat.

Apoi, duminică, la 23:11: ‘Bună seara, scuzaţi de deranj. Sunt Rotariu Dorin. Acesta este numărul meu pe care mă puteţi suna. Mulţumesc de inţelegere.’ Şi îmi scrie de pe numărul pe care îi trimisesem eu mesaj şi îmi trimite acelaşi număr. A semnat. Baftă din toată inima. Mie mi-a plăcut mereu. S-a făcut un caz. Putea să zică să nu îl sun”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Iosif Rotariu l-a acuzat de minciună pe Mihai Stoica

Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Dorin Rotariu nu i-a răspuns la mesaj și i-a dat ”seen”.

Reclamă

„Mihai Stoica nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin. Dacă i-ar fi trimis vreun mesaj, nepotul meu i-ar fi răspuns lui Mihai Stoica pentru că e un băiat educat. Și nici nu și-a schimbat vreodată telefonul, are același număr de mulți ani.

A ales să rămână la Atromitos pentru că e foarte respectat acolo, antrenorul îl place, conducătorii clubului îl apreciază, e apreciat și de spectatori. A jucat nouă meciuri titular sezonul trecut, a vrut să rămână la Atromitos, Dorin vrea să mai joace mulți ani în străinătate”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit sport.ro.

Dorin Rotariu „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica

Dorin Rotariu, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali din această perioadă de mercato, l-a scos din minţi pe Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • ”Cazul Dorin Rotariu”, episodul 3
  • Ce a discutat Mihai Stoica cu jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și