Închide meniul

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica! Ţinta lui Gigi Becali „i-a dat cu seen” managerului FCSB: „Rar am păţit asta!” + Şi Florin Niţă a dat „ţeapă”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 23:32

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica! Ţinta lui Gigi Becali „i-a dat cu seen managerului FCSB: „Rar am păţit asta! + Şi Florin Niţă a dat „ţeapă

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica, după ce a lăsat-o cu ochii în soare pe FCSB

Colaj Profimedia / Hepta

Dorin Rotariu, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali din această perioadă de mercato, l-a scos din minţi pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, mijlocașul de 26 de ani cotat la 500.000 de euro și-a încheiat împrumutul la Atromitos și revine la Ludogoreţ, club cu care mai are contract până în 2024.

Dorin Rotariu l-a scos din minţi pe Mihai Stoica, după ce a lăsat-o cu ochii în soare pe FCSB

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB l-a ofertat şi pe Florin Niţă

CFR Cluj forţează transferul verii şi l-a ofertat pe Florin Niţă. Campioana României insistă pentru portarul de 34 de ani, care este titular de la echipa naţională.

Reclamă

Totuşi, ardelenii nu au fost primii care l-au ofertat pe Niţă. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB i-a făcut o propunere în urmă cu un an, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

„Şi noi l-am ofertat pe Niţă acum ceva timp, am şi bătut palma. Urma să rezilieze contractul în seara respectivă şi să dea un semn. Da, bătusem palma. Rămăsese să dea ceva, dar nu a mai dat. Nu l-am mai căutat. Asta s-a întâmplat în urmă cu un an şi ceva, când nu juca pe acolo”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Dorin Rotariu

Gigi Becali a dezvăluit că Dorin Rotariu nu i-a mai răspuns la telefon lui Mihai Stoica pentru a negocia un posibil transfer.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a întrebat MM (n.r. – Mihai Stoica), știa că mi-a plăcut întotdeauna, apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Eu voiam să-l iau ca să joace atacant, număr 9”, a explicat Gigi Becali, la Pro Arena.

EXCLUSIV | Ludogoreț e dispusă să renunțe la Dorin Rotariu 

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu. Patronul lui FCSB mai face o încercare la fotbalistul pe care l-a vrut încă de când era la Dinamo!

Vicecampioana României speră să-l împrumute de la Ludogoreţ. Mai ales că sunt şanse mari să-l piardă şi pe Cordea, cel care este dorit de fosta campioană a Poloniei, Legia Varşovia.

„Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul„, a dezvăluit Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu 300 de meciuri jucate în tricoul lui Ludogoreţ, Moţi are un rol important la clubul din Bulgaria. Anul trecut, fostul dinamovist a fost numit director tehnic.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și