Închide meniul

Ce a spus Mulţescu despre plecarea de la Dinamo, dar şi despre focarul de coronavirus de la echipă: "Ne pregătim să ne facă teste. A venit echipa de epidemiologi"

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2020, 7:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Ce a spus Mulţescu despre plecarea de la Dinamo, dar şi despre focarul de coronavirus de la echipă: "Ne pregătim să ne facă teste. A venit echipa de epidemiologi"

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Gheorghe Mulţescu este antrenorul celor de la Dinamo

Dinamo este cea mai afectată echipă de pandemia de coronavirus. 12 cazuri au apărut la clubul care s-a transformat într-un adevărat focar de coornavirus. În acest context, s-a speculat că Mulţescu ar putea pleca la pachet cu Ţălnar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu comentez treburile astea acum. Suntem la testare acum. Sigur că toată lumea trebuie să se teamă. Deocamdată suntem aici și suntem îngrijorați pentru sănătatea noastră, sperăm să fim în regulă. Nu se pune problema deocamdată (n.r. – de plecare).

Suntem la Săftica, suntem afară, ne pregătim să ne facă testele. A venit echipa de epidemiologi. Normal că suntem îngândurați și îngrijorați pentru sănătatea noastră. Tot timpul se intră în contact unul cu altul”, a spus Gheorghe Mulțescu la Digisport.

Jucătorii de la Dinamo, infectaţi cu COVID-19

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil Vezi toate știrile
Citește și