Închide meniul

Ce buget are CSA Steaua în Liga 2. Anunțul făcut de comandantul clubului Armatei

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 10:04

Ce buget are CSA Steaua în Liga 2. Anunțul făcut de comandantul clubului Armatei

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 / Hepta

  • Ce buget are CSA Steaua în Liga 2
  • Anunțul făcut de comandantul clubului Armatei

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, Ștefan Bichir, a anunțat că echipa de fotbal din Liga 2 antrenată de Daniel Oprița are un buget de 1,15 milioane de euro, pentru sezonul în curs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În comparație, Concordia Chiajna, vecină de clasament cu CSA Steaua în Liga 2, are un buget de 800.000 de euro, potrivit liga2.ro.

Ce buget are CSA Steaua în Liga 2

Bichir a mai precizat că, în 2021, celelalte secții sportive ale CSA, pe lângă echipa de fotbal, au cheltuit peste șapte milioane de euro.

Reclamă

„Echipa de fotbal a avut alocat pentru sezonul actual un buget de 5,746 milioane lei (n.r. – circa 1,15 milioane de euro). Celelalte secții sportive, în anul 2021, au cheltuit 36,108 milioane lei (n.r. – circa 7,22 milioane de euro)”, a spus Ștefan Bichir, într-un interviu pentru fanatik.ro, pe 6 aprilie.

În sezonul trecut, când CSA Steaua era în Liga 3, echipa Armatei a avut un buget de aproximativ 932.000 de euro, potrivit unui răspuns oficial la o solicitare a Orange Sport. În 2019-2020 și 2018-2019, când „militarii” erau în Liga 4, gruparea din Ghencea a beneficiat de 668.000 de euro și, respectiv, 525.000 de euro.

Reclamă

Cum vrea CSA Steaua să blocheze accesul FCSB-ului în Ghencea

CSA Steaua nici nu ia în calcul un posibil duel dintre FCSB și CFR Cluj în Ghencea, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1. Gigi Becali visează la scenariul respectiv, dar „militarii” sunt pregătiți să facă orice pentru a-i strica planurile.

Stadionul Ghencea va fi liber în perioada 20-23 mai, când va avea loc derby-ul FCSB – CFR Cluj. Nici echipa de fotbal, nici cea de rugby din cadrul CSA Steaua nu vor avea meci pe teren propriu, la data respectivă.

Totuși, oficialii din Ghencea au găsit un alt motiv pentru a interzice FCSB-ului să joace în „casa” lor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, „militarii” consideră că litigiile anterioare și actuale dintre FCSB și CSA Steaua vor duce la un răspuns negativ în contextul disputării partidei cu CFR în Ghencea.

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat.

Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă.

Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea.”, a explicat un oficial al CSA Steaua, potrivit gsp.ro.

Adi Popa: „Degeaba se va schimba Legea Sportului, dacă nu suntem pregătiți”

În prezent, CSA Steaua nu are drept de promovare, pentru că este deţinută de o instituţie de stat – MApN. „Roș-albaștrii” se pregătesc acum pentru derby-ul cu Petrolul, din deplasare, de pe 1 mai.

Noi am jucat și am câștigat meciurile pe teren. Dacă administrativ nu vom avea voie, asta e. Noi vom avea niște bonusuri de încasat. Degeaba se va schimba Legea Sportului, dacă nu suntem pregătiți.”, a spus Adi Popa, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB