Închide meniul

Ce calcule își face Dinamo pentru play-off! Luptă acerbă în Liga 2

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 21:12

Ce calcule își face Dinamo pentru play-off! Luptă acerbă în Liga 2

Ce calcule își face Dinamo pentru play-off

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

  • Ce calcule își face Dinamo pentru play-off

Ce calcule își face Dinamo pentru play-off! Trupa din „Ștefan cel Mare” se luptă pentru un loc în primele șase echipe, pentru a spera, în continuare, la promovarea în Liga 1. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima partidă de campionat, trupa lui Ovidiu Burcă a învins-o într-o manieră categorică pe Unirea Constanța, cu scorul de 6-0.

Ce calcule își face Dinamo pentru play-off

Clasamentul Ligii 2 este condus de CSA Steaua, Poli Iași și Oțelul Galați, care sunt ca și calificate în play-off. Două etape mai sunt de jucat din sezonul regular, iar, pentru ultimele trei locuri din play-off, se vor lupta Unirea Slobozia, Unirea Dej, Dinamo, Gloria Buzău, Csikszereda, Concordia Chiajna și FC Brașov.

Reclamă

În caz de egalitate, la finalul sezonului regular, primul criteriu de departajare îl reprezintă meciurile directe.

În prezent, locul 4 este ocupat de Unirea Slobozia (30 de puncte), în timp ce, pe locul 5, se află Unirea Dej, cu același număr de puncte. Gloria Buzău se află pe ultimul loc de play-off, în timp ce Dinamo ocupă locul 7. Ambele echipe au același număr de puncte, însă Gloria Buzău are avantajul rezultatului din meciul direct.

Reclamă

Cu două victorii în ultimele două etape din Liga 2, Dinamo ar ajunge la 33 de puncte. Numai că, în cazul unei egalități de puncte, departajarea se va face ținând cont de rezultatele din meciurile directe. Formația bucureșteană a fost învinsă de Gloria Buzău și Unirea Dej, însă s-a impus în partidele cu Unirea Slobozia, FC Brașov și Concordia Chiajna. Numai cu Csikszereda, trupa lui Ovidiu Burcă a înregistrat un rezultat de egalitate.

Clasamentul Ligii 2

1. CSA Steaua – 34
2. Poli Timișoara – 34
3. Oțelul Galați – 32
4. Unirea Slobozi – 30
5. Unirea Dej – 30
6. FC Buzău – 27
7. Dinamo – 27 (dezavantajată de rezultatul din meciul direct cu FC Buzău)
8. Csikszereda – 26
9. Chiajna – 26
10. FC Brașov – 24
11. CSM Slatina – 23
12. Viitorul Tg. Jiu – 22
13. CSC Dumbrăvița – 22
14. CSC Șelimbăr – 21
15. Metaloglobus – 17
16. Ripensia – 16
17. Progresul Spartac – 16
18. Baia Mare – 15
19. SSU Poli Timișoara – 12
20. Unirea Constanța – 12

Programul din ultimele două etapa de Liga 2

Unirea Slobozia

Reclamă 4 / 0/3
  • Gloria Buzău (a)
  • FC Brașov (d)

Unirea Dej

  • Metaloglobus (a)
  • CSM Slatina (d)

Gloria Buzău

  • Unirea Slobozia (a)
  • Minaur Baia Mare (d)

Dinamo

  • CSC Șelimbăr (d)
  • Poli Timișioara (a)

Csikszereda

  • Oțelul (d)
  • Viitorul Tg. Jiu (a)

Concordia Chiajna

  • Ripensia (a)
  • Metaloglobus (d)

FC Brașov

  • Unirea Constanța (a)
  • Unirea Slobozia (d)

Ovidiu Burcă: „Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare!”

„Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare (n.r. sâmbătă). Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu (n.r. – cu Șelimbăr)

Reclamă

Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2. Au reușit să-și încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc.

Întâlnim o echipă (n.r. Șelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu (n.r. – Niculescu) are o mare experiență. Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dinamo.

Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu. Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Retrogradarea asta nu înseamnă un final. Dragostea pentru Dinamo nu se termină.

Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat (n.r. – noii acționari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. – Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni.

Mă bucur că au îndrăznit să vină alături de noi. Sunt oameni foarte serioşi. Împreună cu suporterii vor găsi soluţii. Acum toată lumea se aşteaptă la investiţii, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Aşa cum este normal. Trebuie să ne calificăm în play-off”, a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – Unirea Constanța 6-0, citat de orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”