Închide meniul

Ovidiu Burcă, încrezător după Dinamo – Unirea Constanța 6-0: „Dragostea pentru club nu se termină!”. Anunț despre noii acționari

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 19:52

Reclamă
Ovidiu Burcă, încrezător după Dinamo – Unirea Constanța 6-0: „Dragostea pentru club nu se termină!. Anunț despre noii acționari

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo - Poli Iaşi

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe

Ovidiu Burcă s-a arătat extrem de încrezător după Dinamo – Unirea Constanța 6-0. „Câinii” au făcut instrucție cu echipa de la malul mării, în primul meci oficial din 2023. Echipa lui Burcă a făcut „setul” împotriva ultimei clasate din Liga a 2-a. „Alb-roșii” speră în continuare la calificarea în play-off, cu două etape rămase din sezonul regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patriche (6), Iglesias (9), Bani (39 – penalty), Ghezali (43), Roşu (66) şi Borcea (87) au marcat golurile lui Dinamo în partida cu Unirea Constanța.

Ovidiu Burcă, încrezător după Dinamo – Unirea Constanța 6-0: „Dragostea pentru club nu se termină!”

Ovidiu Burcă s-a arătat mulțumit de seara ușoară de pe „Arcul de Triumf” și le-a mulțumit suporterilor pentru atmosfera superbă creată în tribune.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre noii acționari ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii patroni ai lui Dinamo, au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Reclamă
Reclamă 4

Burcă face apel la răbdare din partea suporterilor dinamoviști, în privința investițiilor de la club.

„Lucrurile trebuie luate pas cu pas”, a precizat Ovidiu Burcă.

Ce a spus Ovidiu Burcă despre noii acționari ai lui Dinamo: „Sunt oameni foarte serioși”

Tehnicianul lui Dinamo este cu gândul doar la calificarea în play-off.

Reclamă

„Pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare (n.r. – sâmbătă). Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu (n.r. – cu Șelimbăr)

Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2. Au reușit să-și încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc.

Întâlnim o echipă (n.r. Șelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu (n.r. – Niculescu) are o mare experiență. Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dinamo.

Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu. Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Retrogradarea asta nu înseamnă un final. Dragostea pentru Dinamo nu se termină.

Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat (n.r. – noii acționari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. – Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni.

Mă bucur că au îndrăznit să vină alături de noi. Sunt oameni foarte serioşi. Împreună cu suporterii vor găsi soluţii. Acum toată lumea se aşteaptă la investiţii, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Aşa cum este normal. Trebuie să ne calificăm în play-off”, a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – Unirea Constanța 6-0, citat de orangesport.ro.

Dinamo se află pe locul 6 în Liga a 2-a, cu 27 de puncte. Lider este CSA Steaua, cu 34 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi, dar cu un golaveraj mai bun.

În ultimele două etape din sezonul regular, Dinamo va juca împotriva celor de la Șelimbăr (deplasare) și Politehnica Timișoara (acasă).

Dinamoviştii sunt gata de asaltul final pentru play-off

Dinamoviştii sunt gata de asaltul final pentru playoff, după victoria clară cu Unirea Constanţa.

Cu două etape rămase de disputat, trupa lui Ovidiu Burcă ia o opțiune serioasă pentru a se califica în play-off, după victoria categorică înregistrată cu Unirea Constanța.

Sigur nu va fi uşor. E un prim pas, mai avem două finale şi trebuie să luăm maximum de puncte. Ne dorim enorm enorm să ajungem în primele 6 şi după aceea să avem un nou obiectiv. Sperăm să fie bine. Sperăm ușor-ușor să revenim la normalitate. Au venit, au discutat un pic cu noi, au spus că lucrurile încet-încet se vor rezolva. E plăcut să ai pe cineva cu care să vorbești și care să te asigure că lucrurile se vor rezolva„, a spus Răzvan Patriche, după ce Dinamo a învins cu 6-0 pe Unirea Constanţa.

Pe noi ne-a interesat mai puţin cu cine jucăm. Trebuie să fim profesionişti, mai avem două finale. Suntem la mâna noastră acum, ne aşteaptă un meci mult mai greu. E ok pentru golaveraj.

Mă bucur că nu am luat cartonaşe. E un antrenament bun. Ce poate să fie mai frumos decât să joci cu asemenea suporteri. Lumea râde, dar ne oferă detergent şi ce mai trebuie la masă, iau de acasă de la familie. A fost perioada scurtă, dar nu mă implic în astfel de discuţii. Sunt convins că lucrurile se vor îndrepta la Dinamo„, a spus şi Iulian Roşu.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și