Închide meniul

Ce decizie a luat FRF, după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă! Anunţul lui Răzvan Burleanu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 20:39

Ce decizie a luat FRF, după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă! Anunţul lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a anunţat ce decizie s-a luat în cazul lui Vali Lazăr, după gestul la adresa lui Ovidiu Burcă

Vali Lazăr, în timpul unui meci pentru Dinamo / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Răzvan Burleanu a anunţat decizia finală în cazul lui Vali Lazăr, care a aruncat cu două perechi de chiloţi spre Ovidiu Burcă. Preşedintele FRF susţine că mijlocaşul nu poate fi amendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă, din partida amicală dintre Dinamo şi Păuleşti, a stârnit un val de reacţii. Fostul mijlocaş dinamovist a fost aspru criticat pentru atitudinea la adresa tehnicianului.

Ce decizie a luat FRF, după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă. Anunţul lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a declarat că Vali Lazăr nu poate fi sancţionat de către FRF, deoarece meciul a fost unul amical, iar federaţia nu a fost sesizată.

Cu toate acestea, preşedintele FRF susţine că dacă Dinami va face apel la Comisia de Disciplină, atunci se vor lua măsuri. Însă până în prezent, nicio echipă nu a făcut reclamaţie.

„Cu siguranță, nu ne dorim să vedem asemenea incidente. În același timp, m-ați întrebat dacă FRF se va autosesiza. Răspunsul este nu.

Reclamă

Este un meci amical, nu este organizat de FRF. Ambele cluburi pot face o sesizare la Comisia de Disciplină. Până în acest moment, niciun club nu a făcut acest demers”, a declarat Răzvan Burleanu.

Imediat după partida amicală dintre Dinamo şi Păuleşti, oficialii clubului din Ştefan cel Mare au emis un comunicat oficial prin care anunţau că vor sesiza Comisia de Disciplină din cadrul FRF, „câinii” fiind extrem de revoltaţi de gestul lui Vali Lazăr.

Dumitru Dragomir, reacție savuroasă după scandalul „Vali Lazăr, Burcă și chiloții”

Dumitru Dragomir a avut o reacție savuroasă după scandalul „Vali Lazăr, Burcă și chiloții”. Fostul președinte al LPF a comentat scandalul dintre Vali Lazăr și Ovidiu Burcă, din timpul meciului amical Dinamo – CS Păulești.

Reclamă 4 / 0/3

În urma gestului său, Vali Lazăr a fost mendat de actuala sa echipă, CS Păulești. Fostului jucător din „Ștefan cel Mare” i se vor reține următoarele 3 salarii, iar la următoarea abatere i se va rezilia contractul cu clubul din liga a 3-a.

Dumitru Dragomir a sărit în apărarea lui Vali Lazăr. Fostul șef de la Ligă s-a amuzat pe seama gestului făcut de ex-dinamovist, pe care l-a descris drept „ingenios”.

„E ușor să condamni. Dar nu e de lăudat gestul. Faptul că a avut curajul să vină cu chiloți de damă… E ingenios! E genial. Uite, a ieșit în evidență cu ceva la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toată lumea comentează chestia asta. Erau colorați chiloții, nu? (n.r. – râde). Eu n-aș face caz mare din treaba asta.

Ăștia care se reped repede să dea sancțiuni sunt mămăligi. Sunt mai proști decât el. Ce a făcut? I-a dat cu o piatră în cap? Ăia nici nu au văzut chiloți d-ăștia până acum. Cum să-l dai afară pentru asta? Din contră, îi dai o țuică la Păulești că a avut o idee pe care nu a avut-o nimeni”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Decizia finală în cazul lui Vali Lazăr
  • Ce a declarat Răzvan Burleanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și