Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacție savuroasă după scandalul „Vali Lazăr, Burcă și chiloții”: „Ingenios! Erau colorați, nu? Îi dai o țuică la Păulești!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 ianuarie 2023, 11:27

Dumitru Dragomir, reacție savuroasă după scandalul „Vali Lazăr, Burcă și chiloții: „Ingenios! Erau colorați, nu? Îi dai o țuică la Păulești!

Dumitru Dragomir, derapaj după umilinţa FCSB-ului

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a avut o reacție savuroasă după scandalul „Vali Lazăr, Burcă și chiloții”. Fostul președinte al LPF a comentat scandalul dintre Vali Lazăr și Ovidiu Burcă, din timpul meciului amical Dinamo – CS Păulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida respectivă, Lazăr a aruncat două perechi de chiloți de damă lângă banca dinamoviștilor și a strigat: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”.

Dumitru Dragomir, reacție savuroasă după scandalul „Vali Lazăr, Burcă și chiloții”

În urma gestului său, Vali Lazăr a fost mendat de actuala sa echipă, CS Păulești. Fostului jucător din „Ștefan cel Mare” i se vor reține următoarele 3 salarii, iar la următoarea abatere i se va rezilia contractul cu clubul din liga a 3-a.

Dumitru Dragomir a sărit în apărarea lui Vali Lazăr. Fostul șef de la Ligă s-a amuzat pe seama gestului făcut de ex-dinamovist, pe care l-a descris drept „ingenios”.

Mai mult, Dragomir consideră că mijlocașul de 33 de ani n-ar trebui să fie sancționat. Dumitru Dragomir râde de cei care îl critică pe Lazăr pentru că a aruncat cu chiloții pe teren.

Reclamă

„E ușor să condamni. Dar nu e de lăudat gestul. Faptul că a avut curajul să vină cu chiloți de damă… E ingenios! E genial. Uite, a ieșit în evidență cu ceva la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toată lumea comentează chestia asta. Erau colorați chiloții, nu? (n.r. – râde). Eu n-aș face caz mare din treaba asta.

Ăștia care se reped repede să dea sancțiuni sunt mămăligi. Sunt mai proști decât el. Ce a făcut? I-a dat cu o piatră în cap? Ăia nici nu au văzut chiloți d-ăștia până acum. Cum să-l dai afară pentru asta? Din contră, îi dai o țuică la Păulești că a avut o idee pe care nu a avut-o nimeni”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă

Ionel Ganea a avut o reacție amuzantă, după ce a văzut modul în care Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să zic… Ceva o ști Vali Lazăr. I-a adus chiloți de damă, nu de bărbat. Știe el ceva! Poate se dă și cu ruj!”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Vali Lazăr s-a despărțit de Dinamo, la începutul acestui an, după un scandal cu Ovidiu Burcă. La scurt timp, fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, a semnat cu CS Păulești, echipă aflată în Liga 3.

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă. „Câinii” au emis un comunicat oficial prin care anunță faptul că vor sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Dinamo iese la atac după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă

Oficialii lui Dinamo au avut o reacție fermă față de gestul lui Vali Lazăr și cer ca jucătorul lui Păulești să fie pedepsit de FRF.

„Câinii” consideră că gestul lui Lazăr a fost unul extrem de nesportiv, motiv pentru care susțin că oficialii Comisiei de Disciplină ar trebui să reacționeze prompt.

„Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Reclamă

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, se arată în comunicatul emis de Dinamo, pe conturile oficiale ale clubului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și