Închide meniul

Ce decizie a luat Înalta Curte de Casație și Justiție în al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 11:27

Ce decizie a luat Înalta Curte de Casație și Justiție în al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei!

Ce decizie a luat Înalta Curte de Casație și Justiție în al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei

Ce decizie a luat Înalta Curte de Casație și Justiție în al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei! Astăzi, s-a judecat al doilea termen al recursului privind „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partea FCSB-ului a fost reprezentată de Dan Idita și Adrian Căvescu. În timp ce reprezentantul celor de la CSA Steaua a fost Florin Talpan.

În urmă cu doi ani, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce palmaresul din perioada 1998-2003 este deținute de Asociația non-profit AFC Steaua.

Ce decizie a luat Înalta Curte de Casație și Justiție în al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să amâne pentru data de 16 martie pronunțarea unui verdict în lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua.

„Sunt foarte optimist. Bineînțeles că vom câștiga.

Reclamă

Nu sunt susținut de oamenii din conducerea Ministerului, pentru că, altfel, aș fi câștigat acest proces mai repede.

Am încercat să am o întrevedere și cu domnul Vasile Dîncu înainte de termenul de azi, dar nu am dat de el.

Coeficientul preluat de FCSB în 2003 nu va fi de folos în fața instanței”, a declarat Florin Talpan, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam: „Ăia sunt mai afoni decât noi!”

În urmă cu doi ani, Helmut Duckadam a avut o declarație dură despre judecătorii Curții de Apel, care au emis decizia în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua.

„Eu n-am nimic cu CSA Steaua. O să merg și la ei la meciuri, dar n-am nicio legătură cu ei. Am mai spus-o, e o echipă nouă. Sigur că echipa e una, clubul e altceva.

Toată lumea spune «Steaua Armatei nu știu ce…», dar n-are nicio legătură una cu alta. Clubul a avut performanțe cu echipa veche, asta e o echipă nou-înființată, e ceva nou.

Nu poți să legi această echipă de gloriile Ion Voinescu, Apolzan, Ion Alecsandrescu și așa mai departe. CSA a jucat în Europa? Nu. Păi, și atunci, care echipă poate să fie Steaua? FCSB este echipa care a continuat, care a jucat în Europa, cealaltă este o echipă nou-înființată. Aia e o echipă nouă, n-ai cum s-o legi de Vasile Iordache, de echipa aia.

FCSB este echipa care o continuat cu Pițurcă antrenor, cu Lăcătuș antrenor, cu fotbaliști care au jucat, cu Rădoi, cu ceilalți jucători au continuat. Ce a spus Judecătoria, ce s-a hotărât… cu Talpan, netalpan, aia e altceva. Steaua n-a retrogradat, din câte știu eu, în istoria ei. Nici n-a promovat, că n-avea unde. A jucat doar în Liga 1.

E logic. Se pune de ani de zile aceeași întrebare: «Care e Steaua?». Păi, se știe care e. Numai unul care vrea să fie frumos în fața suporterilor de la CSA spune că aia e Steaua. Aia e o echipă nouă, n-avem ce să mai discutăm.

Nici ăia nu știu (n.r. judecătorii). Ăia sunt mai afoni decât noi. Au lăsat câțiva ani în suspensie. Adică mergem la judecători să-i întrebăm de fotbal? Aia a fost o prostie, o ambiție. Nici lumea fotbalistică din Europa nu mai știe ce se întâmplă la noi”, spunea Helmut Duckadam, în urmă cu doi ani, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ce decizie a luat Înalta Curte de Casație și Justiție în al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei
  • 16 martie este data la care ar trebui să se pronunțe un verdict

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și