Închide meniul

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB: „Bunica mă suna plângând!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 9:19

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB: Bunica mă suna plângând!”

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Marco Dulca, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Marco Dulca a făcut dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB! Fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, a fost adus de FCSB, în vara anului trecut, însă a rezistat doar cinci luni la formația bucureștean, bifând 13 partide în tricoul roș-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Marco Dulca este jucătorul celor de la Chindia Târgoviște, locul 10 din Liga 1.

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Marco Dulca a vorbit despre chinul provocat de presiunea mediatică, pe care a avut-o în scurta perioadă petrecută la FCSB.

„Țin minte că prima dată am jucat cu Farul și am pierdut cu 3-1. Nu am făcut cel mai strălucit meci, dar nu am gafat. A doua zi, când m-am trezit, mi-am văzut fața pe toate rețelele de socializare și nu erau niște știri plăcute.

Sincer, o zi sau două am fost foarte afectat. Nu mă gândeam că voi fi, îmi impuneam acest lucru. Dar mă gândesc la familie. Bunica mea mă suna plângând să mă întrebe ce s-a întâmplat.

Reclamă

Primeam zilnic articole. Non stop au apărut articole negative până când am reziliat contractul”, a declarat Marco Dulca, în podcastul „Victory Extra Time”.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Mihai Stoica a explicat de ce FCSB a renunțat la Marco Dulca

Printr-o postare pe contul personal de Facebook, Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de FCSB, a explicat motivul pentru care formația patronată de Gigi Becali a renunțat la serviciile lui Marco Dulca.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a născut o polemică legată de subțirimea lotului nostru, unii suporteri întrebându-se de ce nu a fost păstrat Dulca. Motivele sunt:

1. Poziția de mijlocaș central este acoperită de Șut și Edjouma în sistemul 433. Internaționalul macedonean – de Nord – Nikolov (titular în barajul în care Macedonia – de Nord – a eliminat Italia la Palermo) poate juca și el închizător.

2. În eventualitatea în care – forțați de multitudinea de soluții din atac – vom schimba sistemul în 442 (care e un 424 ce vrea să pară mai echilibrat) și va fi nevoie de doi mijlocași centrali, lotul nostru oferă destule variante : Șut, Edjouma, Olaru, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu, chiar Ovidiu Popescu sau Cristea (pe care Edi în vară l-a văzut cel mai bun jucător român exact pe această poziție).

3. Am citit comentarii legate de vârstă, Dulca fiind încă perceput ca un jucător de perspectivă la 23 ani. Subscriu. Doar că, printre jucătorii pe care i-am împrumutat și care revin în iunie sunt 4 mijlocași centrali : Lixandru (21), Perianu (20) Ciuciulete (19) și Pandele (19). Cine n-a auzit de ultimii doi, să-și descarce Franța – România Euro U19. Sigur, titularul postului este mai în vârstă decât Dulca. Cu 11 zile. Cât cantonamentul nostru din Turcia.

4. E simplu să ai câte 3-4 jucători pe o poziție pentru a crea o concurență sportivă acerbă, doar că se resimte acut în fondul de salarii, componenta exercițiului financiar care duce la îndatorarea cluburilor față de investitori, uneori chiar la insolvență/faliment (vezi cluburi de tradiție, concitadine, chiar foste campioane)”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Marco Dulca este cotat la 800.000 de euro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și