Închide meniul

Ce ghinion pentru atacantul pentru care se bat CFR şi FCSB. Sergiu Buş s-a accidentat în meciul cu Botoşani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2020, 18:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Ce ghinion pentru atacantul pentru care se bat CFR şi FCSB. Sergiu Buş s-a accidentat în meciul cu Botoşani

captură Digisport

Sergiu Buş s-a accidentat

În minutul 28, acesta a căzut după un duel cu un adversar. El a călcat prost în piciorul stâng, având mari probleme la gleznă. El nu a putut continua jocul, fiind înlocuit imediat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buş ar fi aproape de FCSB

Fostul secund al lui Edi Iordănescu de la Mediaş, Flavius Boroncoi, a fost cel care a dezvăluit cât de aproape este Buş de FCSB. Mirel Rădoi l-a comparat cu Robert Lewandowski.

”Daaa … Din câte știu eu… Sincer, i-aș spune să meargă la FCSB. Eu zic că va face față cu brio”, a răspuns Boroncoi la întrebarea legată de plecarea lui Buş la FCSB.

Atacantul de 27 de ani cotat la 600.000 de euro a marcat 11 goluri în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi 3 assist-uri pentru medieşeni şi are contract cu clubul până la 1 august.

Pe de altă parte, şi Dan Petrescu a dezvăluit azi că Buş este un jucător interesant. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și