Închide meniul

Ce i-a spus Mihai Stoica lui Gigi Becali când a auzit de oferta de 7.5 milioane de euro făcută de Arsenal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 8:30

Ce i-a spus Mihai Stoica lui Gigi Becali când a auzit de oferta de 7.5 milioane de euro făcută de Arsenal

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

”Mi-a zis şi mie Gigi că a primit o ofertă. Nu ştiu nimic, doar ce a spus el. M-a întrebat pe ce sumă să plece. Când oferta e mare, nu trebuie să stea niciun jucător”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, ofertă de 7.5 milioane de euro pentru Ianis Stoica

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Puştiul minune de la FCSB trece printr-un moment excelent. Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

The Sun a scris despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Englezii de la The Sun susțin că tunarii îl urmăresc pe Ianis de două luni, dar și că Gigi Becalia ar fi refuzat deja o primă ofertă pentru jucătorul cotat la 450.000 de euro.

Reclamă

”Interesul lui Arsenal pentru un atacat de perspectivă, Ianis Stoica, a fost confirmat de FCSB. Arsenal ar fi pe urmele românului care a marcat, la debut, când avea 14 ani. Internaţionalul de tineret joacă pentru cel mai mare club al ţării sale, FCSB, cunoscut anterior drept Steaua.

Încă din luna septembrie ar fi monitorizat progresul adolescentului de scouterii ‘tunarilor’. Chiar şi aşa, patronul lui FCSB, Gigi Becali, l-a avertizat pe Mikel Arteta că nu are de gând să îl vândă acum„, se arată în articolul de pe thesun.co.uk.

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica a confirmat oferta pe care FCSB o are pentru Ianis Stoica
  • Arsenal dă 7.5 milioane de euro pentru Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și