Închide meniul

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica a ajuns în The Sun. Reacţia imediată a lui Mihai Stoica: „Să trimită un mail, un fax!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2021, 10:11 / Actualizat: 23 noiembrie 2021, 22:40

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica a ajuns în The Sun. Reacţia imediată a lui Mihai Stoica: „Să trimită un mail, un fax!

Ianis Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Britanicii au afirmat că Ianis Stoica ar fi monitorizat încă din luna septembrie şi au aminitit că Gigi Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de lire sterline. „Poate reuşi un transfer la Arsenal, dacă va continua să joace aşa”, afirmă sursa citată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, „vedetă” în presa din Anglia după anunţul că ar putea fi transferat de Arsenal

Interesul lui Arsenal pentru un atacat de perspectivă, Ianis Stoica, a fost confirmat de FCSB. Arsenal ar fi pe urmele românului care a marcat, la debut, când avea 14 ani. Internaţionalul de tineret joacă pentru cel mai mare club al ţării sale, FCSB, cunoscut anterior drept Steaua.

Încă din luna septembrie ar fi monitorizat progresul adolescentului de scouterii ‘tunarilor’. Chiar şi aşa, patronul lui FCSB, Gigi Becali, l-a avertizat pe Mikel Arteta că nu are de gând să îl vândă acum„, se arată în articolul de pe thesun.co.uk.

Mihai Stoica a avut o primă reacţie şi dezvăluit că nu s-a primit niciun act oficial din partea echipei care ocupă locul 5 în Premier League.

Nu comentez ce spune The Sun. Ca să fie interes al lui Arsenal, trebuie să ca Arsenal să trimită un mail, fax, ceva… Astea ce apar, ce se scrie… Nu avem nimic, niciun fel de interes„, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali nu este dispus să renunţe acum la Ianis Stoica

Patronul vicecampioanei a anunţat că se aşteaptă să obţină o sumă importantă pentru tânărul jucător. Totuşi, nu este dispus să îl lase să plece în această iarnă sau la finalul acestui sezon.

Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El e nouăr. Toţi mi-au spus şi Meme, şi Edi. M-am bucurat că e nouar, de nouari duce lipsă lumea. Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, dar e bine. Poate peste un an, doi, pot să îl ia. Dar acum Ianis nu e de vânzare.

E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani…zici că are 23 de ani„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României.

Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 450.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv a impresionat în confruntarea FCSB – FC Botoşani, scor 3-1. Intrat în minutul 59, Ianis Stoica a reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Florin Tănase. A semnat şi o ratare uriaşă!

Puştiul minune de la FCSB şi-a anunţat şi obiectivul măreţ din acest sezon. „Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a spus Ianis Stoica, după ce a fost

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și