Închide meniul

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu ultimul transfer! ”Mi-a fost propus și mie, dar nu l-am putut aduce”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 7:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu ultimul transfer! ”Mi-a fost propus și mie, dar nu l-am putut aduce”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor

Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi, e convins că Tand e fundașul viitorului la FCSB. I-a fost propus și lui, dar clubul nu avea echipa a a doua și afacerea nu s-a mai materializat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Șfaițer: Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu Tand

”Am văzut că Tand a ajuns să se antreneze cu prima echipă la FCSB. Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu el și o să vedeți în timp dacă am dreptate.

Cristian Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc. L-am urmărit și mi-a fost propus și mie, dar nu am putut să-l aduc la Sepsi. Dacă aveam echipa a doua la Sf. Gheorghe, cu siguranță era la mine acum”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru Fanatik.

După ce a ratat transferul lui Chindriș, Becali l-a adus la prima echipă pe Tand, titularul naționalei U18 a României. 

Cristian Tand a fost cumpărat de la Ardealul în luna februarie, alături de alți 5 colegi. Clujenii au păstrat procente la transferul ulterior al fiecărui jucător. Astfel, Becali va trebui să le mai plătească celor de la Ardealul 20.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și