Închide meniul
NEWS ALERT

Ce lovitură! Florin Răducioiu revine la Dinamo! Prezentarea fabuloasă făcută de Mircea Rednic: „Acum vorbește bine românește!” :)

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 10:46

Ce lovitură! Florin Răducioiu revine la Dinamo! Prezentarea fabuloasă făcută de Mircea Rednic: „Acum vorbește bine românește! :)

Florin Răducioiu

MMA / MMA2 via Hepta

După ce Ionel Dănciulescu a refuzat să revină lângă echipă. Mircea Rednic a reușit să îl convingă pe Florin Răducioiu să accepte oferta clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureșan să discute săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate.

Cel cu care am discutat și a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Vine director sportiv, manager, ce vrea el. Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește. Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a anunțat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Florin Răducioiu era pregătit pentru revenirea de senzaţie la Dinamo

Florin Răducioiu spunea,la începutul lunii, că nu ar refuza o ofertă de la Dinamo. „Aş mai putea să dau ceva echipei!”, era convins fostul mare internaţional. Produs al centrului de juniori de la Dinamo, Florin Răducoiu a mai lucrat ca director sportiv în sezonul 2006-2007.

Dinamo nu avea altă posibilitate decât să-l cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivit. Mă bucur ca nu au mai pierdut cu UTA. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie. Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală.

Reclamă

Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, spunea, la acel moment, Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și