Închide meniul

„Ce mare rapidist e Șumudică?” Ion Dumitru, uitat pe dinafară de șefii Rapidului. Liță nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion Giulești. „Eu am iubit acest club!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 16:56

„Ce mare rapidist e Șumudică? Ion Dumitru, uitat pe dinafară de șefii Rapidului. Liță nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion Giulești. „Eu am iubit acest club!

Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB

Hepta

  • Ion Dumitru, uitat pe dinafară de șefii Rapidului
  • Liță nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion Giulești

Noul stadion din Giulești va fi inaugurat, sâmbătă, cu un meci amical între Rapid și Poli Timișoara. Șefii clubului alb-vișiniu l-au invitat la eveniment pe Marius Șumudică, dar „au uitat” de marele Ion Dumitru. „Liță” s-a enervat pe conducătorii Rapidului, dar și pe Șumudică, pe care l-a criticat dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-aș fi așteptat ca Rapid să mă invite și pe mine la inaugurarea stadionului. Poate cei care sunt acum la Rapid sunt prea tineri ca să știe că eu am jucat acolo, că eu am copilărit la Rapid, că eu am iubit acest club și că suporterii mă iubeau pe mine.

Ion Dumitru, uitat pe dinafară de șefii Rapidului. „Ce mare rapidist e Șumudică?”

Că am plecat la Steaua, asta da, s-a întâmplat, dar n-a fost decizia mea, ci a clubului, a conducerii de acolo. Plus că era și chestiunea cu stagiul militar. Dar eu am transmis la acea vreme celor din galerie că nu vreau să plec. Apoi am fost cedat, ce era să fac? Însă eu fac parte din istoria Rapidului și mi s-ar fi părut un gest de mare bun simț să fiu și eu invitat.

Reclamă

În schimb, tot văd că se face mare caz dacă e sau nu invitat Șumudică, dacă va participa sau nu. Păi, ce mare rapidist e Șumudică? A, a fost în galerie, asta da, nu contest, dar de jucat în echipa Rapidului … Șumudică a mai jucat și el acolo. Rețineți: a mai jucat și el la Rapid, nu că a jucat. În schimb, eu am fost în echipa Rapidului 5-6 ani”, a spus Ion Dumitru, potrivit gsp.ro.

Liță Dumitru, ajuns la 72 de ani, a evoluat pentru Rapid între 1967 și 1972, perioadă în care a bifat 110 meciuri în campionat și 11 goluri. El a evoluat timp de opt ani și pentru Steaua, între 1972 și 1980, reușind să câștige două titluri de campion și patru Cupe alături.

Reclamă

Ion Dumitru a făcut parte din lotul României care a făcut deplasarea la Campionatul Mondial din Mexic 1970. El a strâns 57 de selecții sub tricolor de-a lungul carierei.

Marius Șumudică, în scadal cu șefii Rapidului

Liber de contract după ce a fost dat afară de la Malatyaspor, Marius Șumudică a sperat să fie angajat pe banca Rapidului în locul lui Mihai Iosif. Șefii giuleșteni au avut însă alte planuri. În cele din urmă, antrenor al Rapidului a fost numit Adrian Mutu.

„M-au pierdut, din toate punctele de vedere! I-au pierdut și p-ăștia (n.r. – Șumudică și Pancu). Pe mine m-au pierdut, ți-o spun cu mâna pe suflet. M-au pierdut, din toate punctele de vedere. Mai au și tupeul să mă invite la inaugurare? Păi, cum să mă duc la inaugurare? Mi se face rău. Cad acolo„, a declarat Marius Șumudică la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă inițial refuzase invitația la inaugurare, Șumudică s-a răzgândit și a anunțat că îi va da curs. Numai că între timp a plecat în Arabia Saudită, ca să semneze contractul cu Al Shabab.

Ce jucători legendari ai Rapidului vor fi prezenți la inaugurarea noului stadion Giulești

Fanii Rapidului au aflat care sunt foştii jucători care vor participa la meciul legendelor Rapidului cu cele ale lui Poli Timişoara: Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voic

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”