Închide meniul

Marius Şumudică s-a răzgândit şi merge pe noul stadion Giuleşti: „Pentru un conflict cu o persoană, nu ar merita să nu iau parte la inaugurarea casei mele”

Reclamă

Publicat: 22 martie 2022, 19:49

Marius Şumudică s-a răzgândit şi merge pe noul stadion Giuleşti: „Pentru un conflict cu o persoană, nu ar merita să nu iau parte la inaugurarea casei mele

Marius Șumudică merge la inaugurarea noulstadion Giuleşti

Instagram Marius Șumudică

Marius Şumudică s-a răzgândit şi a anunţat că va merge la inaugurarea noul stadion Giuleşti deşi, iniţial, a anunţat că nu va fi prezent. Şumudică a spus că fanii Rapidului l-au făcut să se răzgândească şi a dezvăluit că a avut o discuţie şi cu Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică merge la inaugurarea noului stadion Giuleşti

„”Nu, deocamdată nu se pune problema. Eu răcit, am o gripă, nu mă simt prea bine. Nu știu cum vor evolua lucrurile. Pe zi ce trece și când văd ce personalități sunt pe noul Giulești parcă mă face să mă răzgândesc. Chiar azi am vorbit cu nea Mircea, mi-a spus că va fi prezent.

Pentru un conflict cu o persoană, nu ar merita să nu iau parte la inaugurarea casei mele. Acolo m-am simțit cel mai bine, m-am identificat cu această echipă, n-am ascuns simpatia mea față de culorile Rapidului. Voi vedea ce se va întâmpla.

Dacă nu vor fi în studio să comentez evenimentele, există posibilitatea să fiu pe stadion. Nu se pune problema să joc în meciul de veterani. Mi-ar face mare plăcere să fiu alături de familia mea. Eu am fost de fiecare dată cel care a cedat, nu-s un om ranchiunos.

Ar fi păcat să nu fiu acolo, mi-am adus și eu aportul la titlul câștigat, marcând 20 de goluri și fiind un jucător exponențial în acel an

,a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al noii arene din Giuleşti, este programat pe 26 martie. La eveniment vor participa nume uriaşe din istoria clubului alb-vişiniu. Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu se numără printre invitaţii de lux care vor veni la inagurarea arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti.

Prețurile la inaugurarea noului stadion din Giulești

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Prețurile biletelor pentru abonați:

Reclamă 4 / 0/3

Peluza Nord: 30 RON
Tribuna a II-a (central): 45 RON
Tribuna a II-a (periferic): 40 RON
Tribuna I (central): 50 RON
Tribuna I (periferic): 45 RON
Tribuna 0: 90 RON

Prețurile biletelor pentru cei care nu sunt abonaţi:

Peluza Nord: 45 RON
Tribuna a II-a (central): 55 RON
Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
Tribuna I (central): 60 RON
Tribuna I (periferic): 55 RON
Tribuna 0: 120 RON

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și