Închide meniul

„Ce meci tâmpit!” Dumitru Dragomir, reacție antologică după derby-ul Dinamo – FCSB 0-3. „O urâțenie rară! Nu-i salvează nici aviația americană”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2022, 22:40

„Ce meci tâmpit! Dumitru Dragomir, reacție antologică după derby-ul Dinamo – FCSB 0-3. „O urâțenie rară! Nu-i salvează nici aviația americană

Dumitru Dragomir a fost președinte la LPF

Dumitru Dragomir, într-o conferință de presă / Hepta

După 0-9 la general cu marea rivală în două meciuri în acest sezon, Dumitru Dragomir crede că Dinamo nu mai are nicio șansă să se salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, reacție antologică după derby-ul Dinamo – FCSB 0-3

„De o urâțenie rară meciul. Nu am văzut de mult așa meciuri tâmpite. Îți vine să închizi televizorul. Bine, am văzut un gol de la cel mai bun jucător al campionatului. Și are doar 19 ani! E jucător de valoare, dar îi mai trebuie forță. Nu are. Are o tehnică nativă formidabilă, lovește bine mingea, nici nu o atinge cu capul. Ar trebui să facă și asta.

Pe cei de la Dinamo nici aviația americană nu îi salvează. Ei sunt de admirat că au alergat atât de mult. Alergătura în plus niveleză valorile. De la Steaua m-a impresionat Oaidă. Jucător dârz, care scoate mingi de la adversar, a dat și gol. Restul? Doamne, parcă eram râsul țării! Numai faulturi. Răuță atât poate”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Dinamo – FCSB 0-3

Meciul a început perfect pentru FCSB, care a deschis scorul în minutul 2, prin Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a șutat la colțul lung, fără preluare, după ce a primit o minge la marginea careului de la Dumiter. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Cristiano Figueiredo.

Dinamo a mai primit o lovitură după golul lui Octavian Popescu. Alexandru Răuță l-a faultat dur pe puștiul de 19 ani la mijlocul terenului, pe un contraatac al celor de la FCSB, deși avea deja cartonaș galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

Reclamă

Înainte de pauză, Dinamo l-a pierdut și pe Antoni Ivanov, care abia fusese introdus în teren de Flavius Stoican. Mijlocașul bulgar s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru și a fost scos de pe teren pe targă și transportat de urgență la spital, cu ambulanță.

La pauză, Toni Petrea l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase. Fără golgheterul din sezonul trecut în teren, FCSB a mai înscris de două ori în poarta lui Dinamo. A făcut-o mai întâi Ianis Stoica, bară-gol cu un șut de la marginea careului, apoi Răzvan Oaidă, cu o lovitură de cap după un corner.

S-a terminat 3-0 pentru FCSB, care a bifat a patra victorie consecutivă împotriva lui Dinamo. Roș-albaștrii au redus la 7 puncte diferența față de CFR Cluj, dar liderul are un meci mai puțin disputat. Dinamo, pe de altă parte, rămâne penultima în Liga 1 și e la 10 puncte de locurile de baraj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo – FCSB 0-3
  • Reacție antologică a lui Dumitru Dragomir

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și