Închide meniul
Foto

Ce portar are Dan Petrescu! Otto Hindrich a făcut minuni în CFR Cluj – UTA. Tânărul de 19 ani, două parade fabuloase!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2022, 18:59

Ce portar are Dan Petrescu! Otto Hindrich a făcut minuni în CFR Cluj – UTA. Tânărul de 19 ani, două parade fabuloase!

Otto Hindrich, parade miraculoase în meciul CFR Cluj - UTA

Captură Telekomsport

Ajuns titular în locul lui Cristi Bălgrădean, care a văzut cartonaș roșu în meciul cu Universitatea Craiova și a primit două etape de suspendare, Hindrich a făcut show în Gruia. Goalkeeperul format la clubul feroviar a fost în zi de grație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Otto Hindrich, parade miraculoase în meciul CFR Cluj – UTA

În minutul 37, arădenii au avut o ocazie uriașă. Mai întâi Dangubic a scăpat din marcaj și a trimis cu capul, din apropiere, dar Hindrich a intervenit miraculos. Mingea a ajuns la Lukzemis, care a șutat din trei metri. Portarul lui CFR a apucat să se ridice și să plonjeze salvator. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Tânărul de 19 ani a fost felicitat de coechipieri, iar Dan Petrescu a răsuflat ușurat. A fost a 10-a apariție a lui Otto între buturile lui CFR Cluj, în această ediție de campionat. Portarul care are o cotă de piață de 450.000 de euro nu a primit gol în 5 partide.

Citește și:

Cristian Bălgrădean, suspendat după ce l-a înjurat pe Ovidiu Hațegan

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat sancţiunile după evenimentele de la meciurile din etapa a 24-a din Liga 1. Cel mai mare incident s-a petrecut la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, unde Cristian Bălgrădean l-a înjurat pe arbitrul Ovidiu Hațegan.

Colegul lui Bălgrădean, Mario Camoro, eliminat și el în meciul din Bănie, a primit o suspendare de un joc și o penalitate sportivă de 740 de lei. Clubul CFR Cluj a fost amendat cu 3000 de lei.

Reclamă

De asemenea, Iulian Cristea, de la FCSB, eliminat la ultima fază în meciul FCSB – FC U Craiova 1948, a primit aceeași pedeapsă precum Camora, suspendare un joc și amendă de 740 de lei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și