Închide meniul

Ce s-a stabilit, de fapt, la ședința de urgență convocată la Dinamo. Mircea Rednic, în centrul discuțiilor. „Evident că am vorbit despre asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 20:02

Ce s-a stabilit, de fapt, la ședința de urgență convocată la Dinamo. Mircea Rednic, în centrul discuțiilor. „Evident că am vorbit despre asta!

Mircea Rednic, despre momentul când Deian Sorescu a fost umilit de fanii lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ce s-a stabilit, de fapt, la ședința de urgență convocată la Dinamo
  • Mircea Rednic, în centrul discuțiiilor

Mircea Rednic a intrat în conflict cu „greii” din vestiarul lui Dinamo, printre care Steliano Filip și Deian Sorescu, iar astfel au apărut multe zvonuri că „Puriul” ar avea deja zilele numărate la cârma „câinilor”. Adimistratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a negat însă categoric această posibilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, în centrul discuțiilor la ședința specială de la Dinamo

Zăvăleanu a recunoscut totuși că s-a vorbit despre relația pe care Rednic o are cu jucătorii lui Dinamo.

„Am convocat ședința respectivă în ideea de a discuta cu persoanele care sunt foarte aproape de Dinamo și despre a vorbi despre provocările sportive și financiare. Evident că am discutat despre relațiile dintre jucători, cu antrenorul. Vă dați seama că sunt niște lucruri pe care nu vi le pot împărtăși. Nu s-a pus nicio secundă problema înlocuirii lui Mircea Rednic. Eu nu cred că nu există niciun fel de probleme între Mureșan și Rednic.

Reclamă

Chiar nu pot să vă spun. Ați văzut, concluzia ședinței a fost să strângem rândurile și să încercăm să facem front comun. Dincolo de părerile pe care le am eu, am încercat să împărțim lucrurile între administrativ și sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Rednic este fără victorie în Liga 1 de când a preluat-o pe Dinamo. „Câinii” au rămas pe penultimul loc în campionat, cu doar nouă puncte, fără succes din luna august, când antrenor era Dario Bonetti.

Reclamă
Citește și:

Mircea Rednic, atacat pentru strategia de la Dinamo

Mircea Rednic, în încercarea de a o salva pe Dinamo, a transferat mai mulți jucători străini, dar aceștia au avut evoluții modeste. Florin Prunea a criticat strategia antrenorului „câinilor”, precizând că a distrus atmosfera din vestiar. Florin Prunea l-a dat exemplu pe austriacul Petar Gluhakovic, care, la debutul la Dinamo, a gafat decisiv la două goluri încasate într-un meci cu FC Volunari, scor 1-2.

Prunea s-a plâns că Rednic nu este la fel de dur cu jucătorii străini precum este cu cei români. „Puriul” a intrat în conflict cu vedetele echipei, Steliano Filip, Deian Sorescu și Cosmin Matei.

Apoi, un jucător străin care jucase ultimul său meci pe 27 noiembrie anul trecut (n.r. – 28 noiembrie) a intrat titular cu FC Voluntari, a greșit la două goluri, dar nu a fost trimis la echipa a doua. Cred că de aici au plecat discuțiile în vestiar. Era de datoria conducătorilor să intervină mai devreme, dar niciodată nu este prea târziu. Bănuiesc că a fost o discuție constructivă, dar ar fi fost interesant să participe și jucătorii”, a spus Florin Prunea, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”