Închide meniul

Mircea Rednic, desființat. Ce greșeală a comis antrenorul lui Dinamo. „Nu e în regulă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 17:42

Mircea Rednic, desființat. Ce greșeală a comis antrenorul lui Dinamo. „Nu e în regulă!

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Profimedia

Florin Prunea l-a dat exemplu pe austriacul Petar Gluhakovic, care, la debutul la Dinamo, a gafat decisiv la două goluri încasate într-un meci cu FC Volunari, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, atacat de Florin Prunea

Prunea s-a plâns că Rednic nu este la fel de dur cu jucătorii străini precum este cu cei români. „Puriul” a intrat în conflict cu vedetele echipei, Steliano Filip, Deian Sorescu și Cosmin Matei.

„Cred că era și mai bine dacă reveneau jucătorii trimiși la echipa a doua, pentru că sunt jucători de care Dinamo are nevoie, mult peste ceea ce s-a adus în ultimul timp, referindu-mă la jucătorii străini. Mi se pare că la Dinamo, jucătorii români sunt tratați altfel față de cum sunt tratați străinii.

Apoi, un jucător străin care jucase ultimul său meci pe 27 noiembrie anul trecut (n.r. – 28 noiembrie) a intrat titular cu FC Voluntari, a greșit la două goluri, dar nu a fost trimis la echipa a doua. Cred că de aici au plecat discuțiile în vestiar. Era de datoria conducătorilor să intervină mai devreme, dar niciodată nu este prea târziu. Bănuiesc că a fost o discuție constructivă, dar ar fi fost interesant să participe și jucătorii.

Problema vestiarului este extrem de delicată, vedem în fiecare zi că apar tot felul de informații din vestiar și nu e în regulă. Anonimi, nu vor să-și spună numele… asemenea oameni nu au ce să caute la un club de talia lu Dinamo, dar știm cu toții că la toate echipele sunt așa-zise «cârtițe» în vestiar”, a spus Florin Prunea, potrivit sport.ro.

Reclamă

Rednic este fără victorie în Liga 1 de când a preluat-o pe Dinamo. „Câinii” au rămas pe penultimul loc în campionat, cu doar nouă puncte, fără succes din luna august, când antrenor era Dario Bonetti.

Dinamo, dispusă să-l lase pe Deian Sorescu la FCSB

Dinamo este dispusă să îl cedeze pe Deian Sorescu la marea rivală FCSB. Gigi Becali este interesat de transfer, iar cei de la Doar Dinamo Bucureşti îi dau drumul pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie.

Din informaţiile AS.ro, fanii au decis să îl lase să plece pe Sorescu pe 700.000 de euro în urma ultimelor evenimente care au avut loc la club. Mircea Rednic este favoritul tuturor din club, astfel că suma menţionată mai sus ar ajuta echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 24 de ani, Deian Sorescu nu ar refuza nici el o ofertă de la FCSB, ținând cont de faptul că de acolo ar putea face mai ușor pasul în străinătate, iar la Dinamo este clar că nu mai poate progresa.

Este foarte probabil ca Becali să vadă transferul lui Sorescu la FCSB ca pe o afacere profitabilă. Așa cum a procedat în ultimii ani, finanțatorul roș-albaștrilor a cumpărat tineri de viitor pentru a-i vinde ulterior pe sume mult mai mari.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și