Închide meniul

"Ce să-i mai fac?" Adio, FCSB! Încă un jucător pe lista neagră a lui Gigi Becali: "Aleargă de unul singur și iese pe doi!"

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 5:05

Reclamă
"Ce să-i mai fac?" Adio, FCSB! Încă un jucător pe lista neagră a lui Gigi Becali: "Aleargă de unul singur și iese pe doi!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, despre Răzvan Oaidă

Răzvan Oaidă a fost doar rezervă în derby-ul cu Craiova. Toni Petrea a preferat să-l titularizeze în locul său pe puștiul Adrian Niță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Universitatea Craiova 2-0 | Gigi Becali l-a făcut praf pe Răzvan Oaidă

Oaidă a fost totuși introdus pe teren în minutul 40, dar n-a reușit să-și lase amprenta asupra jocului. 

"Ideea cu Niță titular e ideea lor, treaba lor, mi-au zis că e bun la antrenamente, e bombă la antrenament. Oricum, Oaidă… el aleargă singur și termină pe locul 2. Nu mai am ce să îi fac, săracul. Mai bine îl lăsam pe Niță în continuare.

Haideți să vă zic ceva, e Săptămâna Mare, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am înțeles greșeala omenească. E fotbal, nu mai pot eu de fotbal, de-aia nu mai pot eu să plec la mănăstire acum, a spus Gigi Becali la Digi Sport, după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Răzvan Oaidă n-are niciun gol în actuala stagiune de Liga 1. Fotbalistul de 23 de ani a reușit un singur assist, în victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, în returul sezonului regulat.

Reclamă

Răzvan Oaidă, trecut pe la academia lui Wolverhampton

Răzvan Oaidă a ajuns la FCSB în iulie 2019, când Gigi Becali îl transfera de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro. În prezent, el valoarează doar 500.000 de euro.

Oaidă a jucat, în total, 52 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor, reușind să înscrie 4 goluri și dea 3 pase decisive. 

Răzvan Oaidă a crescut la juniorii de la Atletico Arad, după care s-a transferat în academia celor de la Wolverhampton. După 2 ani în componența englezilor, Oaidă a ajuns la juniorii de la Brescia. Un singur a rezistat în Italia, venind liber de contract la FC Botoșani. 

Reclamă 4 / 0/3

Oaidă n-a jucat pentru selecționata mare a României, dar are 8 selecții la U21. A jucat alături de tricolorii mici la Europeanul de tineret din Ungaria și Slovenia. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și