Închide meniul

Ce salariu a încasat Ianis Hagi la Rangers în sezonul trecut. Românul, printre cel mai bine plătiți jucători din Scoția

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 19:17 / Actualizat: 8 iulie 2021, 23:53

Reclamă
Ce salariu a încasat Ianis Hagi la Rangers în sezonul trecut. Românul, printre cel mai bine plătiți jucători din Scoția

Ianis Hagi, plătit regește la Rangers

Profimedia

Ianis Hagi câștigă 21.000 de lire sterline pe săptămână în campionatul Scoției, echivalentul a aproape 25.000 de euro, potrivit salarysport.com. Sursa respectivă a fost citată și de celebrul cotidian AS.com, pentru a dezvălui salariile colosale de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este plătit regește la Rangers

Este de departe cel mai mare contract din cariera lui Ianis Hagi. În ultimul sezon la Viitorul, „Prințul” avea un salariu de 9.000 de euro pe lună.

Acum, Hagi Jr. este unul dintre cel mai bine plătiți jucători români. „Prințul” ajunge la 97.000 de euro pe lună și 1,2 milioane pe an.

În rândul jucătorilor din Scoția, Hagi ocupă locul 9 în topul salariilor. Cel mai bine plătit este Mohamed Elyounoussi de la Celtic, cu 59.000 de lire sterline pe săptămână.

Comparativ cu colegii de la Rangers, fiul „Regelui” ocupă poziția a 4-a în topul salariilor din echipa lui Gerrard. Cel mai mult câștigă Alfredo Morelos, cu 33.000 de lire sterline pe săptămână.

Reclamă
Reclamă

Cu toate că este plătit bine la Rangers, Ianis Hagi nu se compară cu starurile din fotbalul european. Spre exemplu, Neymar câștigă nu mai puțin de 44 de milioane de lire sterline pe an la PSG.

Hagi Jr, sezon istoric la Rangers

Titlul cucerit de Ianis Hagi și Rangers a fost unul istoric. Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Reclamă

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și