Închide meniul

Ianis Hagi, primele declaraţii după ce a primit medalia de campion. „O călătorie de necrezut!” Promisiune pentru fanii lui Rangers: „Ne e foame de mai mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2021, 8:27

Ianis Hagi, primele declaraţii după ce a primit medalia de campion. „O călătorie de necrezut! Promisiune pentru fanii lui Rangers: „Ne e foame de mai mult!

Instagram Ianis Hagi

Ianis Hagi, campion în Scoţia

Ianis Hagi a oferit primele declaraţii după ce a devenit în mod oficial campion al Scoţiei. Românul a lăudat sezonul uimitor reuşit de Rangers, în care campioana Scoţiei a terminat competiţia neînvinsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, primele declaraţii în calitate de campion: „A fost uimitor!”

„Un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte.

Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş. Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii.

O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment”, a transmis Ianis Hagi într-un interviu postat pe canalul de Youtube al lui Rangers.

Ianis Hagi: „Am prins gustul, ne e foame de mai mult”

Ianis Hagi poate fi mândru şi de performanţele sale inviduale. El a reuşit cele mai multe pase decisive din campionatul Scoţiei şi a atras atenţia unor cluburi de top din Europa. Fiul „Regelui” este însă cu gândul la un nou sezon în tricoul lui Rangers şi pare neinteresat de oferte.

Reclamă

„Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult. Avem totul (n.r. condiţiile de la Rangers), nu poţi cere mai mult ca fotbalist. Trebuie doar să ieşim pe teren şi să dăm totul de fiecare dată.

E drumul corect pe care trebuie să mergem şi trebuie să adunăm trofee în timp ce mergem tot mai sus. Munca pe care am depus-o ne-a unit, ne-am ambiţionat unii pe alţii chiar şi fără să ne dăm seama şi am ajuns la acest moment.

S-a observat şi în Europa League ce grup unit avem şi cât de apropiaţi suntem. Aşa cum am spus, ne e foame de mai mult”, a mai transmis Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi, interviu de campion
  • Ce le-a transmis fanilor lui Rangers

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și