Închide meniul
EXCLUSIV

”Cea mai mare tâmpenie!” Reacție categorică după ce Mutu s-a despărțit de FC U Craiova: ”Cred că l-au dat afară!” Cine este cel mai potrivit să-i ia locul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 14:01

”Cea mai mare tâmpenie!” Reacție categorică după ce Mutu s-a despărțit de FC U Craiova: ”Cred că l-au dat afară!” Cine este cel mai potrivit să-i ia locul

Adrian Mutu a fost dat afară de la Craiova

AS.ro

O tâmpenie”, așa a reacționat Dumitru Dragomir când a auzit că Mutu a plecat de la Craiova. Fostul șef de la LPF susține că ”briliantul” a fost dat afară, pentru că el nu ar fi plecat de bună voie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl vede pe Eugen Trică pe banca celor de la FC U Craiova

Dragomir consideră că îndepărtarea lui Mutu este o mare greșeală a oltenilor. Totuși, în aceste condiții, fostul șef de la LPF îl vede cel mai potrivit pentru banca echipei lui Mititelu pe Eugen Trică. Pe lângă Trică, olteni se mai gândesc și la Marius Șumudică și Eugen Neagoe.

Cel mai prost meci pe care l-am văzut în ultimul timp. Meci mai prost ca ăsta nu am văzut de mult. Meci slab de tot. Mă asteptam la mai mult. Echipa lui Mutu nu avea nicio șansă, are echipă slabă de tot.

Cred că l-au dat afară, pe Mutu. Nu pleca el. Este o tâmpenie. Îl lăsam pe Mutu, cel puțin până în iarnă. Cel mai bun era Mutu, dar dacă l-au dat afară. Cel mai bun este Trică. Și Neagoe este tare de tot, dar părerea mea este că Trică este cel mai potrivit”, a reacționat Dumitru Dragomir la AS.ro.

Adrian Mutu a confirmat despărțirea de FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a confirmat despărțirea de Craiova lui Mititelu și nu regretă niciun moment decizia de a veni în Bănie.

Reclamă

E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.

Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență”, a spus Mutu, conform PlaySport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și