Închide meniul

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după despărţirea de FC U Craiova 1948. „Nu țin cu dinții de nicio clauză. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 13:25

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după despărţirea de FC U Craiova 1948. „Nu țin cu dinții de nicio clauză. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată

Adrian Mutu, mesaj viral

Hepta

„E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, OUT de la FC U Craiova 1948

Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență.

Vom vedea ce voi face pe viitor. cruri. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc”, a spus Mutu, citat de playsport.ro.

Adrian Mutu a renunţat la clauza de reziliere cu FC U Craiova 1948

Chiar dacă avea o clauză de 300.000 de euro dacă ar fi fost dat afară de familia Mititelu, Mutu nu este interesat să o activeze, decizia despărţirii fiind de comun acord, susţine prosport.ro.

Adi Mutu o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Reclamă

Marius Şumudică, dorit la Craiova

Primul pe lista oltenilor, după despărţirea de Adi Mutu, este Marius Şumudică. Şumi nu are echipă după despărţirea de CFR Cluj, dar oltenii au concurenţă serioasă, din Arabia Saudită.

Marius Şumudică a anunţat că abia aşteaptă să revină pe banca tehnică a unei echipei. „Sunt liniștit, însă îmi lipsesc antrenamentele, îmi lipsesc jocurile, dar asta este, în viața oricărui antrenor apar astfel de perioade. Aștept să iau această decizie și sper ca în cel mult o lună să semnez un nou contract.

Nu se pune problema să merg la Rapid, însă știți foarte bine ce înseamnă pentru mine Rapidul, înseamnă totul. Este viața mea, acolo m-am simțit cel mai bine, am făcut performanță ca jucător, însă în momentul de față nu se pune problema ca să merg la Rapid. Rapidul are un antrenor foarte bun, care i-a promovat”, a spus, recent, Marius Șumudică, ultima oară la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948
  • Craiova nu a mai bătut pe nimeni în Liga 1 de 7 etape

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și