Închide meniul

Cea mai scurtă conferință de presă! Dinu Todoran a stabilit un record la primul meci pe banca FCSB! Cine va executa penalty-urile

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 iulie 2021, 13:24

Cea mai scurtă conferință de presă! Dinu Todoran a stabilit un record la primul meci pe banca FCSB! Cine va executa penalty-urile

Dinu Todoran a vorbit despre mandatul de la FCSB

Youtube FCSB

Cea mai scurtă conferință de presă de la FCSB a fost ținută de noul tehnician al echipei. După meci, Todoran a vorbit fix 35 de secunde. Antrenorul roș-albaștrilor nu a primit întrebări de la jurnaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai scurtă conferință de presă

În cele 35 de secunde în care a vorbit, Todoran a spus cine va executa penalty-urile de acum înainte. Florin Tănase va fi principalul executant. Căpitanul FCSB a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Botoșani.

Am început puțin greu, dar am dominat partida. Nu am fost lucizi la finalizare. Tase este primul care bate penalty și doar el va bate penalty. Este jucător valoros, pe care ne bazăm foarte mult, e căpitanul echipei. La fotbal se întâmplă să ratezi și penalty”, a spus Todoran la conferința de presă de după meci.

Florin Tănase a fost golgheterul campionatului în sezonul precedent. Căpitanul FCSB a înscris 24 de goluri în Liga 1 și se află în topul celor mai buni marcatori din Europa.

Florin Tănase, certat de Gigi Becali

Chiar dacă l-a considerat cel mai bun jucător al meciului, Becali tot l-a certat pe Florin Tănase. Finanțatorul FCSB consideră că el a pierdut partida.

Reclamă

Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tănase nu simulează nimic. El a avut motiv de a căzut acolo. Pot să am părerea mea? Eu zic că a fost ciupit, am voie să-mi spun părerea? I-am spus de atâtea ori să nu mai bată așa 11 metri. Alege colțul și bate.

Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri! Alege colțul, bate tare, mai ales că Pap nu e un portar foarte înalt. Tănase credea că se aruncă, dar uite că nu s-a aruncat și s-a distrat cu tine”, a spus Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și