Închide meniul

Controversatul Joseph Minala e aproape să semneze cu Universitatea Craiova! Italienii l-au acuzat că e cu 20 de ani mai bătrân decât vârsta declarată

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 august 2021, 20:14

Controversatul Joseph Minala e aproape să semneze cu Universitatea Craiova! Italienii l-au acuzat că e cu 20 de ani mai bătrân decât vârsta declarată

Joseph Minala, aproape de Universitatea Craiova

Profimedia

Joseph Minala este în România, ba chiar a asistat la meciul Universității Craiova cu Gaz Metan Mediaș, pe Ion Oblemenco. Potrivit fanatik.ro, mutarea este foarte aproape să fie parafată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova îl transferă pe celebrul Joseph Minala

Mijlocașul camerunez s-a luptat de-a lungul carierei cu critici venite din toate părțile. Când juca la Lazio, italienii l-au acuzat că este cu 20 de ani mai bătrân decât vârsta declarată, din cauza aspectului său.

Sursa: Profimedia
Sursa: Profimedia

‘Nu are 17 ani, ci 37″, a declarat un apropiat al camerunezului.

În prezent ajuns la 24 de ani, cel puțin asta spun actele, Joseph Minala valorează 500.000 de euro. A bifat doar 4 meciuri la echipa mare a lui Lazio, fiind împrumutat la mai multe echipe.

Minala evoluează pe postul de mijlocaș central și la închidere, dar la nevoie poate să joace și în banda dreaptă.

Reclamă

Universitatea Craiova îl vrea și pe Alexandru Mitriță

Alexandru Mitriţă a venit să o susţină pe Universitatea Craiova la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul a vorbit şi despre viitorul său, după ce a reziliat contractul cu Al Ahli.

Alexandru Mitriţă spune că şi-ar dori să revină la Universitatea Craiova, dar că este tentat şi de oferta lui PAOK Salonic, unde ar putea lucra alături de Răzvan Lucescu. Totul depinde de New York City.

Nu ştiu nimic. Aştept să vorbească impresarul, după aceea vedem, chiar nu ştiu nimic. Sunt la mâna celor de la New York.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Tu ce ţi-ai dori?) Ştiţi foarte bine sentimentele pe care le am faţă de această echipă, dar aparţin de New York şi mai departe nu pot vorbi eu.

Agentul meu vorbeşte cu ei aproape zilnic. Acum ei încă nu s-au trezit pentru că este devreme”, a spus Alexandru Mitriţă la sosirea la stadionul Ion Oblemenco.

Recomandări
  • Joseph Minala, aproape de Universitatea Craiova
  • Italienii l-au acuzat că e cu 20 de ani mai bătrân decât vârsta declarată

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și