Închide meniul

Celebrul Yaya Toure a vrut să preia acum o echipă de Liga 1, dar a fost refuzat! „Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă”

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 10:09

Reclamă
Celebrul Yaya Toure a vrut să preia acum o echipă de Liga 1, dar a fost refuzat! „Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă

Celebrul Yaya Toure a vrut să preia acum o echipă de Liga 1, dar a fost refuzat!

Profimediaimages

“Noi considerăm că trebuie să vină un tehnician care a antrenat în România. Vrem un antrenor longeviv, cred că în două zile deja o să finalizăm. O listă este, am primit cel puțin 100 de nominalizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yaya Toure, propus la Sepsi

Sunt și antrenori străini, am primit de la Yaya Toure în sus, foarte multe nominalizări. Dar vrem un antrenor care a fost totuși măcar o dată în România și care cunoaște gustul campionatului.

Astăzi am primit propunerea lui Yaya Toure de la un impresar care spune că acesta ar fi de acordd să vină la Sf. Gheorghe. Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă, vrem să fie un antrenor care a pus deja ceva pe masă”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Radio Sport Total FM.

Yaya Toure, recent aflat în mijlocul unui scandal, a jucat la cluburi uriaşe precum Barcelona şi Manchester City. Alături de catalani, el a câştigat Champions League, dar şi două titluri în La Liga. Apoi, au urmat alte trei titluri în Premier League, alături de „cetăţeni”. Pentru Coasta de Fildeş, el a adunat 101 prezenţe şi 19 goluri. Fanii lui City i-au compus şi un cântec.

Reclamă
Reclamă 4

Sepsi are mai mulţi antrenori pe listă

Sepsi are de unde alege. Mai mulţi antrenori se află pe lista clubului, printre care Ladislau Boloni, Adrian Mutu, Costantin Gâlcă sau Nicolae Dică.

Favorit e Boloni. Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

„Nu ne-am gândit la Mutu pentru că el era antrenorul Craiovei. Acum am văzut că şi-a reziliat contractul. Vedem. Nu am discutat absolut deloc despre el pentru că era antrenorul Craiovei”, a spus zilele trecute Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și