Închide meniul

Celebrul Yaya Toure a vrut să preia acum o echipă de Liga 1, dar a fost refuzat! „Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 10:09

Celebrul Yaya Toure a vrut să preia acum o echipă de Liga 1, dar a fost refuzat! „Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă

Celebrul Yaya Toure a vrut să preia acum o echipă de Liga 1, dar a fost refuzat!

Profimediaimages

“Noi considerăm că trebuie să vină un tehnician care a antrenat în România. Vrem un antrenor longeviv, cred că în două zile deja o să finalizăm. O listă este, am primit cel puțin 100 de nominalizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yaya Toure, propus la Sepsi

Sunt și antrenori străini, am primit de la Yaya Toure în sus, foarte multe nominalizări. Dar vrem un antrenor care a fost totuși măcar o dată în România și care cunoaște gustul campionatului.

Astăzi am primit propunerea lui Yaya Toure de la un impresar care spune că acesta ar fi de acordd să vină la Sf. Gheorghe. Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă, vrem să fie un antrenor care a pus deja ceva pe masă”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Radio Sport Total FM.

Yaya Toure, recent aflat în mijlocul unui scandal, a jucat la cluburi uriaşe precum Barcelona şi Manchester City. Alături de catalani, el a câştigat Champions League, dar şi două titluri în La Liga. Apoi, au urmat alte trei titluri în Premier League, alături de „cetăţeni”. Pentru Coasta de Fildeş, el a adunat 101 prezenţe şi 19 goluri. Fanii lui City i-au compus şi un cântec.

Reclamă

Sepsi are mai mulţi antrenori pe listă

Sepsi are de unde alege. Mai mulţi antrenori se află pe lista clubului, printre care Ladislau Boloni, Adrian Mutu, Costantin Gâlcă sau Nicolae Dică.

Favorit e Boloni. Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

„Nu ne-am gândit la Mutu pentru că el era antrenorul Craiovei. Acum am văzut că şi-a reziliat contractul. Vedem. Nu am discutat absolut deloc despre el pentru că era antrenorul Craiovei”, a spus zilele trecute Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și