Închide meniul
EXCLUSIV

Sepsi aşteaptă răspunsul lui Ladislau Boloni. „E un fel de Hagi 2, aproape ca Mircea Lucescu!”. Cum ar putea ajunge Adi Mutu la Sfântu Gheorghe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 13:22

Sepsi aşteaptă răspunsul lui Ladislau Boloni. „E un fel de Hagi 2, aproape ca Mircea Lucescu!. Cum ar putea ajunge Adi Mutu la Sfântu Gheorghe

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Profimediaimages

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Boloni este, în acest moment, singurul antrenor cu care s-a discutat. L-a comparat pe tehnicianul dat afară de Panathinaikos cu Gică Hagi şi Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi insistă pentru numirea lui Ladislau Boloni

Mâine o să stăm de vorbă cu Attila Hadnagy şi cu domnul Şfaiţer, aştepăm să vedem ce spune domnul Boloni şi după vedem. L-am sunat, am discutat şi i-am propus să vorbim. Dânsul ar fi prima variantă, dar să vedem. Mâine seară o să primim un răspuns dacă putem să vorbim sau nu, o să ne spună dacă este interesat.

El este foarte bine privit în fotbalul românesc, şi-a pus amprenta, a jucat la naţionala României. Este un fel de Hagi 2, cum se spune. A antrenat şi la echipa de top, are experienţă internaţională, iar pentru noi ar fi extraordinar. Şi ca imagine şi cred că ceea ce ştie el nu cunosc foarte mulţi antrenor. E aproape ca Mircea Lucescu„, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

În cazul în care răspunsul lui Boloni este negativ, Adi Mutu ar putea deveni o variantă pentru gruparea din Sfântu Gheorghe. „Briliantul” a fost demis de Adrian Mititelu după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2.

Nu ne-am gândit la Mutu pentru că el era antrenorul Craiovei. Acum am văzut că şi-a reziliat contractul. Vedem. Nu am discutat absolut deloc despre el pentru că era antrenorul Craiovei„, a mai spus preşedintele lui Sepsi.

Reclamă

Nicolae Dică şi Costel Gâlcă, foşti tehnicieni la FCSB, sunt şi eu printre variantele celor de la Sfântu Gheorghe.

Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și