Închide meniul

CFR a încercat să dea lovitura pe piaţa transferurilor. L-a vrut pe Florin Niţă, dar Chipciu nu l-a putut convinge

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 6:19

CFR a încercat să dea lovitura pe piaţa transferurilor. L-a vrut pe Florin Niţă, dar Chipciu nu l-a putut convinge

Florin Niță, umilit la Sparta Praga

ProfimediaImages

Ajuns la 33 de ani, Niţă ar fi putut deveni al doilea portar cu experienţă din lotul campioanei pentru sezonul viitor. Asta dacă ţinem cont că Giedrius Arlauskis are contract cu feroviarii până la vară şi că lui Grzegorz Sandomierski îi expiră contractul la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă, contract cu Sparta Praga până în 2023

Conform fanatik.ro, Alexandru Chipciu a fost cel mandatat să îl convingă pe Florin Niţă să revină în fotbalul românesc. Nu a reuşit nici el, Niţă semnând un nou contract cu Sparta Praga, valabil până în 2023. 

"E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani", a declarat Florin Niță pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga.

Florin Niţă e cotat la 1.5 milioane de euro

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florin Niță a jucat 20 partide în acest sezon pentru Sparta Praga, în toate competițiile. De-a lungul acestor meciuri, fostul portar de la FCSB a încasat numai 20 goluri. De asemenea, 9 dintre dispute au fost făra gol primit.

Niţă a ajuns la Sparta Praga în 2018, de la FCSB. Cehii plăteau atunci 1.35 milioane de euro. Florin a câştigat un singur trofeu cu Sparta, Cupa Cehiei, în stagiunea precedentă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și