Închide meniul

CFR a reacționat după ce s-a spus că Marian Copilu a plecat. Precizări în cazul lui Petrescu: "A ‘confiscat’ perfomanța în România"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2020, 11:26

Reclamă
CFR a reacționat după ce s-a spus că Marian Copilu a plecat. Precizări în cazul lui Petrescu: "A confiscat perfomanța în România"

CF

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Marian Copilu face parte în continuare din familia noastră, chiar dacă nu se află fizic la Cluj-Napoca. În aceste momente trece prin niște probleme personale, dar după ce le va depăși, iar starea de urgență îi va permite deplasarea fără restricții între orașe, ni se va alătura la Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, confirmat pentru următorii doi ani

Clubul a făcut precizări și în ceea ce îl privește pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu este și va fi antrenorul echipei CFR 1907 Cluj pentru încă minim 2 ani de zile. În această perioadă grea a fost alături de conducerea clubului și a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, așa cum a făcut-o mereu de când este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a “confiscat” în România în ultimii ani este performanța”, se mai arată în comunicat.

Clubul, mesaj și pentru Alin Minteuan

CFR Cluj a avut un mesaj și pentru ALin Minteuan, antrenorul secund ce a plecat de la club și care a lansat acuzații dure la adresa lui Dan Petrescu.

"Clubul CFR 1907 Cluj va respecta și aprecia așa cum a făcut-o și până acum orice fost jucător, antrenor sau conducător care a fost alături de club în momentele frumoase, dar și în momentele grele. În această perioadă dificilă pe care clubul nostru și întreg fotbalul românesc o traversează, noi am încercat să rămânem uniți. În astfel de momente grele se văd caracterele puternice.

Reclamă
Reclamă 4

Amintim faptul că mereu am avut deschidere către foștii jucători și i-am cooptat în cadrul clubului nostru fie la echipa mare, echipa secundă sau centrul de copii și juniori. Cristi Panin, Bogdan Mara, Cosmin Tilincă, Cosmin Văsie, Alin Cazan și Nuno Claro sunt doar câteva dintre persoanele care în trecut au îmbrăcat cu mândrie tricoul “alb-vișiniu” din postura de jucători, iar acum activează în cadrul clubului pe alte funcții", se mai arată în comunicat. 

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și