Închide meniul
EXCLUSIV

CFR Cluj a dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor: „E cel mai bun mijlocaş din ţară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2021, 15:15

CFR Cluj a dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor: „E cel mai bun mijlocaş din ţară

CFR Cluj a dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor

Hepta

„Jucătorul a fost toate demersurile şi toate rugăminţile. I se triplează salariul acolo şi sigur joacă în Europa. Eu sper că au făcut o mutare bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cred că este cel mai bun mijlocaş la închidere, dacă va juca acolo. Am păstrat un procent şi sper mai mult în procent decât în suma asta de transfer”, a spus Valeriu Iftime, pentru AntenaSport.

FC Botoşani l-a vândut pe Ulrich Meleke la CFR Cluj

Ivorianul de 22 de ani a venit la Botoşani la începutul lui 2021 şi a fost dorit chiar şi de FCSB. Totuşi, CFR a făcut oferta concretă pentru stoperul de 1,81 metri, care devine astfel cel de-al treilea jucător din Liga 1 transferat în această vară de ardeleni, după Rachid Bouhenna şi Jonathan Rodriguez.

CFR Cluj va avea un nou sponsor principal. Campioana României va încasa aproape 2 milioane de euro pe an. Noul acord va ajuta clubul să depăşească o perioadă dificilă. În conturile lui CFR vor intra 1,8 milioane de euro pe an.

Din lotul CFR-ului tocmai a fost exclus atacantul Mario Rondon. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani, care are în palmares două titluri de campion, ar fi avut o relaţie tensionată cu Şumudică, dar şefii au altă variantă.

Reclamă

„Nu au fost probleme între Rondon și Șumudică, nu a existat nimic. El era a treia variantă din punct de vedere al antrenorului și poate a fost decizia cea mai bună pentru ambele părți. Șansele lui să joace erau mici, iar el îşi dorea foarte mult să joace. Toată lumea avea de pierdut. Deocamdată avem un lot destul de echilibrat, chiar dacă e posibil să mai apară jucători”, a declarat Bilaşco, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și