Închide meniul

CFR Cluj a ratat transferul lui Facundo Ferreyra! Anunțul conducerii din Gruia. „Ne-am trezit că erau alte condiții”

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 21:14

CFR Cluj a ratat transferul lui Facundo Ferreyra! Anunțul conducerii din Gruia. „Ne-am trezit că erau alte condiții

CFR Cluj l-a ratat pe Facundo Ferreyra

Profimediaimages

  • CFR Cluj a ratat transferul lui Facundo Ferreyra
  • Anunțul conducerii din Gruia

CFR Cluj a negociat cu Facundo Ferreyra timp de aproape două săptămâni. Jucătorul chiar a venit în România, iar mutarea părea doar o chestiune de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat transferul lui Facundo Ferreyra

Cu toate acestea, conducerea CFR-ului a anunțat că tranzacția a picat din cauza faptului că pretențiile jucătorului s-au schimbat brusc la 180 de grade.

Da, a căzut cu Facundo. Prea mulți agenți și prea multe pretenții diferite față de cele inițiale la care ne înțelesesem. După ce a venit aici, ne-am trezit că erau alte condiții pe care le doreau și diferența dintre unele și altele erau destul de mari”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Facundo Ferreyra a fost adus în fotbalul european de către Mircea Lucescu, în 2013, din Argentina. Șahtior Donețk plătea atunci 7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Ulterior, a fost împrumutat pentru un sezon la Newcastle United, după care a evoluat pentru echipe precum Benfica, Espanyol sau Celta.

În 2018, cota vârfului argentinian ajungea la 8 milioane de euro. Facundo a marcat 60 de goluri în 115 meciuri pentru „mineri” şi a ajuns acum să valoreze 2 milioane de euro. Facundo Ferreyra are o experienţă uriaşă în cupele europene. Are 44 de meciuri în Champions League şi Europa League şi a înscris, în total, 16 goluri. Sezonul trecut a reuşit un singur gol în 13 meciuri din La Liga, pentru Celta Vigo. A fost titular în numai două partide.

Reclamă

CFR Cluj i-a luat pe Wilfried Kanon și Karlo Letica

Sub comanda lui Dan Petrescu vine un fundaș central cu 50 de selecții în naționala Coastei de Fildeș, Wilfried Kanon. Ivorianul va avea un salariu de 15.000 de euro, anunță prosport.ro.

Kanon a adunat peste 120 de meciuri în tricoul olandezilor de la ADO Den Haag și a îmbrăcat, ultima dată, tricoul lui Al-Gharafa. Vine la CFR din postura de jucător liber de contract. 1.500.000 de euro este cota de piață al fotbalistului care măsoara 1.90 metri.

Pentru a reuşi să devină iar campioană, CFR Cluj l-a adus și pe Karlo Letica, un portar de 24 de ani, considerat una dintre speranţele fotbalului croat. Arlauskis nu vrea să mai joace pentru CFR Cluj, iar campionii îi mai au sub contract pe portarii Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi pe Otto Hindrich. Pentru Dan Petrescu nu a fost de ajuns.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul de 24 de ani a început fotbalul la Hajduk Split, iar în 2018 a fost transferat de Club Brugge. În ultimele sezoane, portarul de 2,02 metri a evoluat în Serie A la SPAL și Sampdoria.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 3-0 e ACUM în AntenaPLAY. Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 14 apr., 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!
Liga 1 • 14 apr., 23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj