Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | Mario Camora, iritat când a fost întrebat de plecarea lui Dan Petrescu: „El decide cine pleacă pentru că el e șeful!”

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 0:22

Reclamă
CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | Mario Camora, iritat când a fost întrebat de plecarea lui Dan Petrescu: „El decide cine pleacă pentru că el e șeful!

Mario Camora este căpitanul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ca și Dan Petrescu, Mario Camora speră la o minune în ultimele 3 partide. Campioana vrea să le câștige pe toate. Camora spune că nu a auzit că Dan Petrescu ar putea să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora, iritat când a fost întrebat de plecarea lui Dan Petrescu

„Nu am reușit să câștigă, dar cred că un rezultat mai corect era un egal. În repriza a doua am fost superiori. Păcat pentru munca și efortul care s-au făcut. Dacă vrem să sperăm la locul al doilea, trebuie să jucăm cum am făcut-o în repriza a doua. Trebuie să intrăm mai bine, să fim mai agresivi.

Se poate să câștigăm ultimele 3 meciuri, Știm că e greu, dar se poate. Dacă a fost egal, e un rezultat bun pentru noi. Eu zic că vom continua. Noi nu am avut în vestiar și nici cu patronul nu am avut o discuție. Am văzut un interviu cu patronul. Dacă el a spus că rămâne indiferent de rezultat, așa e. El decide pentru că el e șeful„, a spus Mario Camora după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1.

Neluțu Varga exclude varianta de a-l demite pe Dan Petrescu

Neluțu Varga a avut o primă reacție după ce s-a aflat că Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR Cluj. Ladislau Boloni și Adi Mutu ar fi fost variantele pentru înlocuirea „Bursucului”. Patronul campioanei României a negat vehement că ar purta negocieri cu un alt antrenor.

Finanțatorul liderului din Liga 1 l-a reconfirmat în funcție pe Dan Petrescu și anunță jocuri de culise. Consideră că foștii angajați încearcă să inflameze spiritele în Gruia. „Le e ciudă că nu mai sunt aici, unde aveau o viață bună”, a spus conducătorul lui CFR.

Reclamă

Să fie clar, nici nu se pune problema despărțirii de Dan (n.r. Petrescu). De-abia s-a întors în club, cum să faci performanță în câteva săptămâni? Sunt doar „șopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici și bagă tot felul de influențe prin prieteni ziariști. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viață bună.

Am mare încredere că vom merge în primăvară europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziția a doua e accesibilă. Sunt convins că băieții vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare„, a declarat Neluțu Varga pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și