Închide meniul

CFR Cluj, campioana României 2021! Mario Camora a pus tunurile pe contestatari: „Echipa asta bătrână a ieşit campioană. Merităm mai mult respect!” Căpitanul ardelenilor, cu gândul la UEFA Champions League

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 23:11

CFR Cluj, campioana României 2021! Mario Camora a pus tunurile pe contestatari: „Echipa asta bătrână a ieşit campioană. Merităm mai mult respect! Căpitanul ardelenilor, cu gândul la UEFA Champions League

Mario Camora

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

  • CFR Cluj, campioana României 2021
  • Mario Camora a pus tunurile pe contestatari

Mario Camora a câştigat al cincilea titlu de campion în tricoul lui CFR Cluj. La finalul meciului, căpitanul ardelenilor a pus tunurile pe contestatarii echipei sale. Fundaşul cere mai mult respect din partea celor care i-au criticat de-a lungul sezonului şi i-au numit „bătrâni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a pus tunurile pe contestatari: „Merităm mai mult respect!”

„Suntem foarte fericiţi. În ultimele două luni am avut meciuri din 2-3 zile. Au fost multe sacrificii. Echipa a făcut tot. A intrat în Europa League şi a câştigat Supercupa. Nu a fost uşor. Am auzit atâtea chestii despre noi. Am auzit că suntem bătrâni, că nu mai putem. Echipa asta bătrână a ieşit campioană. Merităm mai mult respect. Azi ne bucurăm!”, a declarat Mario Camora la finalul victoriei cu FC Botoşani.

După un nou titlu în Liga 1, Camora se gândeşte deja la UEFA Champions League. CFR Cluj va juca în preliminarii, unde au de trecut de patru tururi pentru a ajunge în faza grupelor.

Reclamă

„Ştim că e greu să ajungi în Liga Campionilor, dar avem încredere în conducere. Europa League e un plus pentru noi”, a mai spus fundaşul.

Mario Camora
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj e campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv

CFR Cluj a reuşit să câştige al 4-lea titlu consecutiv şi primul cu Edi Iordănescu pe bancă. În totul, ardelenii au 7 titluri câştigate în istorie. CFR Cluj a devenit a treia echipă din istoria României în ceea ce priveşte numărul de titluri.

Reclamă

CFR Cluj a egalat un record ce datează de peste 20 de ani. Este prima echipă care reuşeşte să lege o serie de 4 titluri consecutive. Steaua a fost ultima echipă care a reuşit o astfel de performanţă la mijlocul anilor ’90.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile