Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeş 1-0 | Dan Petrescu s-a dezlănţuit! Ce le-a transmis jucătorilor după ultima victorie din 2021: „Nu mă aşteptam, v-am zis”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 decembrie 2021, 19:00

CFR Cluj – FC Argeş 1-0 | Dan Petrescu s-a dezlănţuit! Ce le-a transmis jucătorilor după ultima victorie din 2021: „Nu mă aşteptam, v-am zis

Dan Petrescu, un nou record la CFR Cluj

Hepta

CFR Cluj – FC Argeş s-a terminat 1-0 şi campioana a încheiat perfect anul 2021, aşa cum îi place lui Dan Petrescu. A fost a 9-a victorie consecutivă pentru ardeleni, fără gol primit şi CFR-ul este în pole-position pentru un nou titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a dezlănţuit!

La finalul meciului, Dan Petrescu şi-a lăudat echipa pentru parcursul din campionat. „M-am întors la echipă nefăcând lotul şi neştiind prea multe de unii jucători, sincer eu nu mă aşteptam la asemenea rezultate în campionat. Echipa a câştigat 19 meciuri din 21, nu ştiu dacă nu e record. Sigur e record că n-am primit gol de 9 meciuri şi câştigăm la zero. Ce au făcut băieţii ăştia e incredibil, mai ales că meciurile au venit unul după altul, iar când am avut pauze, am jucat meciuri amicale.  Rezultatele din campionat sunt fantastice, nu mă aşteptam, v-am zis”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului câştigat împotriva celor de la FC Argeş.

Citește și:

Regretul antrenorului campioanei

Chiar dacă merge ceas în campionat, Dan Petrescu are un mare regret. Şi-ar fi dorit o calificare în primăvara europeană. CFR nu a avut nicio şansă în grupele Conference League. „Dacă echipa era mai bine pregătită şi înainte poate că în cupele europene ar fi făcut faţă mai bine. Mai am şi eu linişte că n-am avut o zi liberă”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj a bătut-o cu 1-0 pe FC Argeş şi a terminat anul 2021 cu o victorie. Astfel, liderul Ligii 1 a acumulat 57 de puncte şi are o linie de clasament de invidiat după 21 de etape. Ardelenii au 19 victorii, niciun egal şi două înfrângeri.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și