Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeș 1-0 | Campioana României, victorie specialitatea casei la ultimul meci din 2021! Gabriel Debeljuh, eroul lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 decembrie 2021, 17:50

CFR Cluj – FC Argeș 1-0 | Campioana României, victorie specialitatea casei la ultimul meci din 2021! Gabriel Debeljuh, eroul lui Dan Petrescu

Gabriel Debeljuh se revoltă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În minutul 72, la o centrare a lui Omrani de pe partea dreaptă, Joao Miguel a luftat balonul, în marginea careului, mingea a ajus la Debeljuh, iar acesta, singur cu Greab, a marcat fără probleme, cu un şut de la 8-9 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clasament: 1 – CFR Cluj – 57 de puncte, FCSB – 46, FC Voluntari – 37, FC Botoşani – 34, CS Universitatea Craiova – 32, FC Rapid – 32.

FC Argeş ocupă locul 8, cu 28 de puncte, după Farul Constanţa, 27 de puncte.

CFR Cluj – FC Argeș 1-0

Min. 90+3: Fluier final! CFR Cluj a câştigat cu 1-0.

Min. 72: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a deschis scorul în Gruia!

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în CFR Cluj – FC Argeș, scor 0-0.

Update: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Bouhenna, Cestor, Fl. Ștefan – Deac, Boateng, Păun – Costache, Debeljuh, Omrani
Rezerve: Bălgrădean, Camora, Manea, Burcă, Bordeianu, Chipciu, Petrila, Gîdea, Alibec
Antrenor: Dan Petrescu

FC Argeș: Greab – Tofan, Joao Miguel, Boldor, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Viana, I. Șerban, Ișfan – Arias
Rezerve: D. Croitoru, Telcean, Mușat, Honciu, Cr. Dumitru, Dumitrașcu, Palic, Said, Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță

Dan Petrescu, aproape de echipa națională

Răzvan Burleanu i-a pus pe masă postul de selecționer lui Dan Petrescu. „Bursucul” a promis că va da răspunsul final după meciul cu FC Argeș. Antrenorul campioanei ar putea să-și comunice decizia astăzi, imediat după meci, sau, cel târziu, mâine.

Gică Popescu, fostul al lui Dan Petrescu din „Generația de Aur”, îl așteaptă cu brațele deschise pe „Bursuc” la echipa națională.

E greu să dăm pronosticuri legate de viitorul echipei naționale, pentru că evoluțiile au fost oscilante. Să vedem cine va antrena echipa națională începând din luna ianuarie. M-aș bucura ca Dan Petrescu să accepte această provocare, pentru că știu cât de mult își dorește echipa națională, știu câte lucruri pozitive a făcut pentru echipa națională. E un antrenor care a făcut performanțe la toate echipele pe care le-a antrenat. Cunoaște echipa națională, are experiență, e un învingător. Cred că am avea multe speranțe legate de viitorul echipei naționale cu Dan antrenor”, a spus Popescu, pentru Farul TV.

Dan Petrescu, scos din sărite de regulile din Liga 1

Dan Petrescu îi face praf pe şefii fotbalului românesc. Antrenorul campioanei dă de pământ cu regulile impuse echipelor. Ar vrea să folosească în campionat tot lotul pe care îl are la dispoziţie.

Dacă e pandemie, lăsaţi-ne să avem câţi jucători vrem în lot şi să îi folosim când vrem. Jucăm cu 20 de meciuri mai mult ca celelalte. Vrem ca toate echipe să aibă câţi jucători vor în lot. Se vor amâna iar meciuri. Dacă ai 40 de jucători, hai să îi folosim ca să nu se mai amâne meciuri. Eu cred că noi în România nu ştm că suntem în pandemie. Să se trezească toţi. Eu spun de VAR de 3 ani, acum ţipă toţi. u schimbările am zis la fel, cu 10 jucători pe bancă. În ianuarie vor fi probleme cu COVID şi se vor amâna multe meciuri. Alte echipe nu vor putea să facă asta”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu FC Argeş.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și