Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Dan Petrescu şi-a avertizat jucătorii şi după ce s-a distanţat la 10 puncte de FCSB: „Trei echipe au şanse la titlu, va fi o luptă tare!”. Scenariul de care se teme antrenorul liderului Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2022, 23:12

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Dan Petrescu şi-a avertizat jucătorii şi după ce s-a distanţat la 10 puncte de FCSB: „Trei echipe au şanse la titlu, va fi o luptă tare!. Scenariul de care se teme antrenorul liderului Ligii 1

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

  • CFR Cluj – FC Voluntari 3-1
  • Dan Petrescu se teme că ar putea fi ajuns de FCSB şi Universitatea Craiova

A fost 0-0 la pauză, dar Debeljuh a spart gheaţa în minutul 49, din pasa lui Petrila. A urmat o gafă incredibilă a lui Susic, care i-a permis lui Costin să facă 1-1, în minutul 70. Ilfovenii nu au putut să ţină de scor şi gazdele din Gruia au trecut imediat la conducere. Ciprian Deac şi-a trecut în cont un gol de poveste (78), iar Petrila (82) a stabilit rezultatul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – FC Voluntari 3-1

Dan Petrescu a ţinut să îşi avertizeze jucătorii şi le-a transmis public că lupta pentru titlu este departe de a fi încheiată. Se teme de scenariul ca una dintre rivale să nu câştige toate meciurile până la final.

Până la urmă un meci îl câştigă toată echipa, nu numai doi jucători. A fost un meci greu, Voluntari a arătat foarte bine. La pauză au venit aceste schimbări şi după ce am marcat golul s-a jucat într-o singură direcţie. Din păcate a venit acea gafă personală a lui Susic. Dar dacă îl ai pe Deac în echipă, totul e posibil. E fantastic, aşa am revenit. A fost o victorie dificilă.

Reclamă

Meciul următor e uşor? Jucăm la Farul acasă. Sunt 3 echipe care se luptă la titlu. E şi FCSB şi Craiova, va fi o luptă tare. Nu e nicio diferenţă mare între noi. Dacă nu marca gol Ciprian Deac, nu se ştia. E posibil orice, dacă cei de la FCSB sau Craiova câştigă toate meciurile şi pot face asta, pentru că ua un lot bun, se poate întâmpla orice„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – FC Voluntari 3-1.

Ardelenii au şase victorii la rând în campionatul României. Etapa viitoare se vor duela, în deplasare, cu Farul lui Gică Hagi. Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 41 de puncte şi are un avans liniştitor faţă de FCSB (31) şi Universitatea Craiova (30).

Reclamă

Ciprian Deac, nemulţumit şi după golul spectaculos reuşit cu FC Voluntari

Ciprian Deac a făcut din nou diferenţa pentru campioana României, dar nu s-a putut bucura la maximum şi i-a arătat cu degetul pe şefii LPF. CFR Cluj avea 14 puncte avans în fața lui FCSB la finalul sezonului regular, dar, după înjumătățirea din play-off, distanța s-a redus la șapte puncte.

Eu cred că, dacă rămâneam cu 14 puncte, era mult mai confortabil. Să sperăm că nu se mai înjumătățesc punctele. Am muncit în campionat și toată munca noastră este ștearsă. Cred că am început play-off-ul cu 0 goluri, e primul gol. S-au șters punctele, se șterg și golurile. CFR-ul, an de an își propune să câștige campionatul, locul 2 nu se acceptă„, a răbufnit Deac.

36 de ani are Ciprian Deac, care tocmai a înscris cel de-al 9-lea gol stagional.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”