Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | „Să sperăm că nu se mai înjumătățesc punctele!” Ciprian Deac, nervos pe șefii LPF. Jucătorii lui Dan Petrescu încă se tem de FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 22:50

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | „Să sperăm că nu se mai înjumătățesc punctele! Ciprian Deac, nervos pe șefii LPF. Jucătorii lui Dan Petrescu încă se tem de FCSB

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Hepta

CFR Cluj avea 14 puncte avans în fața lui FCSB la finalul sezonului regular, dar, după înjumătățirea din play-off, distanța s-a redus la șapte puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Ciprian Deac, nervos pe șefii LPF

„E important că am câștigat. A fost un meci greu. Terenul, de când sunt eu aici, de 15-16 ani, nu l-am văzut să arate așa rău. Din punctul meu de vedere, cel mai mare adversar al nostru e terenul. Eu cred că după ce au marcat și ei am căzut puțin. Cred că doar o execuție putea să deblocheze acest meci. Sincer, eu nu am mai crezut la 1-1 că putem să câștigăm.

Eu cred că, dacă rămâneam cu 14 puncte, era mult mai confortabil. Să sperăm că nu se mai înjumătățesc punctele. Am muncit în campionat și toată munca noastră este ștearsă. Cred că am început play-off-ul cu 0 goluri, e primul gol. S-au șters punctele, se șterg și golurile. CFR-ul, an de an își propune să câștige campionatul, locul 2 nu se acceptă”, a spus Ciprian Deac, la finalul partidei din Gruia.

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Claudiu Petrila: „Trebuie să ne focusăm la fiecare meci!”

„Am început greu, ne-am revenit în a doua repriză. Am schimbat jocul în favoarea noastră. A fost un meci greu, toate sunt grele, ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Încă nu este gata, trebuie să ne focusăm la fiecare meci”, a spus și Claudiu Petrila, după meci.

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Petrila și Deac au făcut spectacol

Campioana României a deschis scorul după pauză, prin Gabriel Debeljuh, care a reluat în plasă o centrare a lui Claudiu Petrila, în minutul 49. A fost al 10-lea gol al croatului în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă

CFR s-a văzut egalată cu 19 de minute înainte de final, după o gafă uriașă a fundașului dreapta Mateo Susic. Jucătorul din Bosnia și Herțegovina a vrut să trimită o pasă la portar, cu capul, dar balonul a fost interceptat de Crisi Costin, care a împins balonul pe lângă Otto Hindrich.

Egalitatea a fost menținută doar șapte minute. Ciprian Deac a înscris cu un șut superb din marginea careului, cu stângul la colțul lung. Mingea s-a oprit în plasa laterală. Tabela a fost închisă în minutul 82, când Claudiu Petrila a înscris după o combinație cu Billel Omrani.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și