Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1. Prima victorie în play-off pentru ardeleni! Deac și Petrila au făcut spectacol. Echipa lui Dan Petrescu s-a distanțat la 10 puncte de rivala FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 22:10

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1. Prima victorie în play-off pentru ardeleni! Deac și Petrila au făcut spectacol. Echipa lui Dan Petrescu s-a distanțat la 10 puncte de rivala FCSB

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Campioana României a deschis scorul după pauză, prin Gabriel Debeljuh, care a reluat în plasă o centrare a lui Claudiu Petrila, în minutul 49. A fost al 10-lea gol al croatului în acest sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR s-a văzut egalată cu 19 de minute înainte de final, după o gafă uriașă a fundașului dreapta Mateo Susic. Jucătorul din Bosnia și Herțegovina a vrut să trimită o pasă la portar, cu capul, dar balonul a fost interceptat de Crisi Costin, care a împins balonul pe lângă Otto Hindrich.

Egalitatea a fost menținută doar șapte minute. Ciprian Deac a înscris cu un șut superb din marginea careului, cu stângul la colțul lung. Mingea s-a oprit în plasa laterală. Tabela a fost închisă în minutul 82, când Claudiu Petrila a înscris după o combinație cu Billel Omrani.

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1

Min 90: Final de meci! CFR Cluj s-a impus cu 3-1.

Min 81: GOOOL CFR Cluj! Claudiu Petrila a înscris pentru 3-1 după o pasă a lui Billel Omrani.

Reclamă

Min 77: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a înscris cu un șut la colțul lung de la marginea careului care s-a oprit în plasa laterală.

Min. 70: GOOOLLL FC Voluntari. Cristi Costin a restabilit egalitatea după o gafă de proporţii a lui Susic! Bosniacul a trimis mingea cu capul, spre propriul portar, dar jucătorul abia trimis pe teren de Ciobotariu a fost pe fază şi l-a învins pe Hindrich.

Min. 54: Ocazie şi pentru Billel Omrani. Şutul său, din afara careului, a trecut la o palmă de bara din stânga a porţii lui Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 50: GOOOLLL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a marcat cu o reluare cu latul după o pasă a lui Petrila.

Min. 45: Pauză în Gruia!

Min. 35: CFR Cluj – FC Voluntari 0-0. Şansă uriaşă pentru campioana en-titre! Susic a scăpat din marcaj, a încercat un şut din întoarcere la colţul lung, dar nu a nimerit spaţiul porţii.

Min. 22: CFR Cluj – FC Voluntari 0-0. Ocazie importantă pentru ilfoveni. Lopes a încercat un şut la scurt, în forţă, dar mingea s-a oprit în plasa laterală.

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Yuri Matias, Burcă – Susic, Bordeianu, Boateng, Deac, Camora – Debeljuh, A. Păun
Rezerve: Sava, Fl. Ștefan, Dimitrov, Sigurjonsson, Chipciu, Neguț, Petrila, Omrani, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș – I. Gheorghe, V. Rață. Droppa, Helder Tavares, Briceag – M. Lopes, Nemec
Rezerve: Râmniceanu, Achim, Andres, Al. Vlad, Golan, C. Costin, Tehe, Merloi
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă

Dan Petrescu: „Înjumătățirea e cea mai mare prostie din istoria fotbalului!”

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat din Liga 1 pe primul loc, cu un avans de 14 puncte faţă de FCSB. Campioana României din ultimele 4 sezoane va lua startul în play-off cu 7 puncte faţă de marea rivală, după înjumătăţirea punctelor.

Dan Petrescu s-a revoltat din nou față de regula înjumătățirii punctelor, spunând că este „cea mai mare prostie din istoria fotbalului”.

„Presiunea e numai şi numai la CFR Cluj. Acest campionat este creat fals, în opinia mea. Nu ai cum să iei puncte şi să pretinzi că e un campionat corect. Dacă nu vom lua campionatul… Nu ar fi normal şi corect să ni se ia nu ştiu câte puncte.

Se poate întâmpla să avem o pasă neagră. Nu ar fi normal şi corect. Dar fotbalul e fotbal, se poate întâmpla orice. Eu sunt conştient, nu-mi fac iluzii. E posibil orice la meciul de mâine. Voluntari arată excelent. Statistica spune că va fi foarte greu.

Din cauza înjumătăţirii, care este în opinia mea cea mai mare prostie din istoria fotbalului, noi acum ne jucăm campionatul pe viaţă şi pe moarte. Jucătorii vor face diferenţa pe teren şi sper să fie cei de la CFR Cluj.

Voluntari împreună cu Argeş au făcut ceva unic, pentru prima dată în play-off. Nu cred că au presiune acum, decât să joace fotbal.”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și