Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | „Suntem o gașcă nebună!” Liviu Ciobotariu, încântat după primul meci din istorie al ilfovenilor în play-off. „Vreau să ținem steagul sus!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 23:00

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | „Suntem o gașcă nebună! Liviu Ciobotariu, încântat după primul meci din istorie al ilfovenilor în play-off. „Vreau să ținem steagul sus!

Liviu Ciobotariu a refuzat-o pe FCSB, după cum anunță primarul Florin Pandele

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci pentru Voluntari /GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

FC Voluntari e pentru prima dată în istoria ei în play-off. Ciobotariu anunță că ilfovenii vor să dea peste cap planurile „coloșilor” din fruntea clasamentului. Antrenorul spune că la Voluntari s-a format o „gașcă nebună”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Liviu Ciobotariu, încântat după primul meci din istorie al ilfovenilor în play-off

„Sunt convins că am făcut o primă repriză foarte bună. Trebuia sa terminăm cu finalizare ocaziile. Am revenit de la 1-0 şi nu este uşor pe terenul CFR-ului, chiar dacă am avut şansă. Suntem dezamăgiţi de rezultat, pentru că cred că puteam mai mult. E clar că victoria CFR-ului este meritată. Vrem să arătăm că suntem o echipă care merităm să fim în primele şase, azi am reuşit asta. Suntem pentru prima dată în istorie în play-off, dar vreau să ţinem în continuare steagul sus.

A fost primul joc, ne vom regrupa, încercăm să ne revenim fizic şi mental. Avem un meci dificil cu Craiova acasă, ne dorim să facem un meci bun şi să eliminăm greşelile. Noi astăzi am făcut şi ne-au costat. Valoarea individuală a jucătorilor de la CFR este clar peste ce avem noi. Suntem o gaşcă nebună, vrem să arătăm bine şi să demonstrăm la toată lumea că nu degeaba am ajuns aici”, a declarat Liviu Ciobotariu după CFR Cluj – FC Voluntari 3-1.

CFR Cluj – FC Voluntari 3-1 | Petrila și Deac au făcut spectacol

Campioana României a deschis scorul după pauză, prin Gabriel Debeljuh, care a reluat în plasă o centrare a lui Claudiu Petrila, în minutul 49. A fost al 10-lea gol al croatului în acest sezon al Ligii 1.

CFR s-a văzut egalată cu 19 de minute înainte de final, după o gafă uriașă a fundașului dreapta Mateo Susic. Jucătorul din Bosnia și Herțegovina a vrut să trimită o pasă la portar, cu capul, dar balonul a fost interceptat de Crisi Costin, care a împins balonul pe lângă Otto Hindrich.

Reclamă

Egalitatea a fost menținută doar șapte minute. Ciprian Deac a înscris cu un șut superb din marginea careului, cu stângul la colțul lung. Mingea s-a oprit în plasa laterală. Tabela a fost închisă în minutul 82, când Claudiu Petrila a înscris după o combinație cu Billel Omrani.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și