Închide meniul

CFR Cluj-FCSB 1-0. Un autogol cât un titlu! Victorie uriaşă pentru jucătorii lui Dan Petrescu. Arlauskis a făcut minuni în poartă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 19:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

CFR Cluj-FCSB 1-0. Un autogol cât un titlu! Victorie uriaşă pentru jucătorii lui Dan Petrescu. Arlauskis a făcut minuni în poartă!

Profimediaimages

Giedrius Arlauskis, într-un meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Fără victorie la Cluj de şase ani, FCSB a început prost primul derby de pandemie. Ovidiu Popescu s-a făcut de râs, cu un autogol. Dan Petrescu nu s-a bucurat. S-a luat cu mâinile de cap când Deac a trimis pe lângă. Cei mai vânaţi jucători din Liga 1, Man şi Coman, puteau să-i dea gol CFR-ului, la aceeaşi fază. Arlauskis a respins de fiecare dată.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După pauză, Man şi Coman au tras din nou să egaleze. Iar s-au lovit de portarul care mai are contract cu campioana până la final de sezon. Mai sunt şapte etape în play-off. Tot şapte puncte pune şi CFR-ul în faţa echipei lui Vintilă, după 1-0 în derby. 

UPDATE 21.58: CFR Cluj – FCSB 1-0 Final de meci în Gruia. Ardelenii au câştigat derby-ul şi s-au distanţat în clasament. Arlauskis a fost cel mai bun jucător al lui Dan Petrescu!

UPDATE 21.42: CFR Cluj – FCSB 1-0. Arlauskis scoate şi şutul lui Olaru, din afara careului. 

UPDATE 21.39: CFR Cluj – FCSB 1-0. Cartonaş galben şi pentru Dariu Olaru, de la FCSB, în minutul 77

Reclamă

UPDATE 21.38: CFR Cluj – FCSB 1-0.Ovidiu Haţegan a arătat trei cartonaşe galbene în decurs de trei minute. De la CFR Cluj au fost avertizaţi Bordeianu şi Burcă, iar din tabăra adversă Planic

UPDATE 21.30: CFR Cluj – FCSB 1-0. O nouă paradă pentru Arlauskis, în minutul 70. Lituanianul respinge în corner şutul lui Florinel Coman

UPDATE 21.27: CFR Cluj – FCSB 1-0. Schimbare la gazde. Itu este înlocuit cu Petrila

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 21.27: CFR Cluj – FCSB 1-0. FCSB a trecut pe lângă egalare în minutul 65. Dennis Man a şutat, dar Arlauskis a fost din nou la post

UPDATE 21.25: CFR Cluj – FCSB 1-0. Şi Bogdan Vintilă face două schimbări. În minutul 62, Adrian Petre l-a înlocuit pe Oaidă, iar Moruţan pe Vînă.

UPDATE 21.20: CFR Cluj – FCSB 1-0. Două schimbări făcute de Dan Petrescu în minutul 59. Au ieşit Omrani şi Costache, iar în locul lor şi-au făcut apariţia pe teren Rondon şi Păun

UPDATE 21.12: CFR Cluj – FCSB 1-0. Ocazie importantă pentru gazde. Omrani putea profita de eroarea lui Vînă, dar Planic a intervenit la timp şi l-a blocat pe francez

UPDATE 21.07: CFR Cluj – FCSB 1-0. Ovidiu Haţegan a fluierat începutul reprizei secunde

UPDATE 20.50: CFR Cluj – FCSB 1-0. Este pauză în Gruia. La acest scor, echipa antrenată de Dan Petrescu are 7 puncte avans faţă de FCSB

UPDATE 20.47: CFR Cluj – FCSB 1-0. În prelungirile primei reprize, Nedelcu l-a faultat pe Deac şi a primit cartonaş galben

Reclamă

UPDATE 20.41: CFR Cluj – FCSB 1-0. Dublă ocazie pentru FCSB. Dennis Man şi Florinel Coman au şutat, dar Arlauskis a avut intervenţii spectaculoase. Portarul CFR-ului este în zi mare!

UPDATE 20.35: CFR Cluj – FCSB 1-0. Ciprian Deac a fost aproape să majoreze scorul. În minutul 33 a executat o lovitură liberă, dar mingea a trecut puţin pe lângă bara din dreapta a porţii lui Vlad.

UPDATE 20.35: CFR Cluj – FCSB 1-0. O primă modificare în tabăra roş-albaştrilor. Vînă a intrat în locul lui Filip

UPDATE 20.25: CFR Cluj – FCSB 1-0. Ovidiu Popescu a fost autorul unui autogol, în minutul 23. Fundaşul stânga al roş-albaştrilor a încercat să respingă mingea, dar l-a învins pe Andrei Vlad!

UPDATE 20.10: Meciul se joacă fără spectatori, dar organizatorii au găsit o soluţie pentru a asigura fondul sonor. În difuzoare se aud cântecele fanilor de la meciul dintre CFR şi Sevilla!

UPDATE 20.00: A început derby-ul din Gruia. Cu o victorie, FCSB se poate apropia la un singur punct de liderul CFR Cluj

CFR Cluj – FCSB | Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Vinicius, Burcă, Susic – Itu, Bordeianu, Djokovici – C. Deac, Omrani, Costache

Rezerve: Hindrich, Manea, Cestor, Luis Miguel Coimbra, Chipciu, Păun, Petrilă, Rondon, Traore

Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Vlad – Creţu, Planic, Nedelcu, Ov. Popescu – Oaidă, Filip, Olaru – Man, Tănase, Coman

Antrenor: Bogdan Vintilă

Rezerve: Udrea, Miron, Moruțan, Petre, Vînă, Dumitru, Perianu, Pandele, A. Niță

UPDATE 17.47: FCSB are mari probleme în poartă după "trădarea" lui Bălgrădean

UPDATE 17.47: Adrian Mutu îşi doreşte să îi vadă pe Florinel Coman şi Dennis Man în Serie A

UPDATE 17.17: CFR Cluj este favorită la victorie în opinia bookmakerilor cu o cotă de 2, iar FCSB are 4.70 pentru victorie.

UPDATE 17.00: Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce a devenit bunic!

UPDATE 15.30: Veste uriaşă pentru Gigi Becali în ziua derby-ului CFR Cluj – FCSB. A devenit bunic pentru prima dată.

UPDATE 14.00: Nicolae Dică a vorbit despre derby-ul din această seară. Actualul secund al naţionalei a jucat atât la CFR Cluj, cât şi la FCSB. (Detalii AICI)

UPDATE 13.00: Dumitru Dragomir a anunţat, în exclusivitate pentru AntenaSport, de ce Gigi Becali nu îl dă afară pe Vintilă de la FCSB, chiar dacă va pierde derby-ul cu CFR Cluj. 

UPDATE 12.00: Dumitru Dragomir lansează un scenariu uluitor. În cazul unei victorii a ardelenilor, fostul şef al LPF e de părere că va apărea o epidemie de coronavirus în Liga 1. 

UPDATE 10.30: Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, a dat verdictul înainte de CFR Cluj – FCSB. Cine e favorită şi de ce nu e jucat titlul indiferent de rezultat vedeţi AICI

UPDATE 09.15: Conducerea celor de la CFR Cluj vrea spectacol în derby. Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii campioanei a dat un pronostic înainte de CFR Cluj – FCSB: "Va fi o victorie cu 2-0!"

CFR Cluj se află pe primul loc, cu 4 puncte mai multe decât FCSB şi Universitatea Craiova. CFR Cluj – FCSB poate decide titlul în Liga 1. O victorie a ardelenilor i-ar duce la 7 puncte în faţa rivalilor din Bucureşti, cu 7 etape înainte de finalul campionatului. Echipa lui Dan Petrescu are şi varianta egalului, care ar menţine-o la o distanţă liniştitoare de rivala cu care s-a bătut la titlu în ultimele două sezoane. 

CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT | Probleme pentru Bogdan Vintilă

Bogdan Vintilă are mari probleme în apărare înaintea derby-ului. Iulian Cristea, Panţîru şi Soiledis s-au accidentat, iar tehnicianul roş-albaştrilor se vede mevoit să improvizeze. Dragoş Nedelcu şi Ovidiu Popescu sunt soluţiile la care va apela Vintilă în CFR Cluj – FCSB. Mai mult, în poartă va fi tânărul Andrei Vlad, care a stat în acest sezon în umbra lui Bălgrădean. 

"Avem jucători polivalenţi, iar eu, în filosofia mea, vreau ca jucătorii să poată juca pe mai multe posturi, să aibă soluţii în timpul jocului. Să intre ori fundaş, ori mijlocaş. Ovidiu Popescu este o soluţie foarte bună şi vom vedea până la ora meciului care va fi decizia finală. El consider că este o soluţie viabilă şi nu este o improvizaţie", şi-a făcut curaj Vintilă înaintea derby-ului. 

CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT | Jucătorii campioanei, motivaţi înaintea derby-ului

Jucătorii celor de la CFR Cluj au primit o veste bună cu 48 de ore înainte de derby. Astfel, fotbaliştii lui Dan Petrescu au fost informaţi că au primit salariile pe luna martie. Oficialii campioanei speră la o victorie, care să le asigure un avans confortabil în fruntea clasamentului. Înaintea partidei, CFR Cluj are 30 de puncte, în timp ce FCSB are 26. 

"Am lua un avans destul de bunicel faţă de FCSB, dar asta nu înseamnă că vom fi campioni dacă vom câştiga.

Are jucători buni (n.r. la FCSB), dar nu ştiu dacă mai buni. Eu cred că CFR are o echipă mult mai compactă, în ghilimele, chiar avem o echipă!", a mai spus Mara pentru AntenaSport.

CFR Cluj – FCSB | Fanii roş-albaştrilor i-au încurajat pe jucători la plecarea spre Cluj

Suporterii lui FCSB au făcut spectacol înainte ca favoriţii lor să plece spre Cluj-Napoca, acolo unde au derby cu CFR Cluj. Fanii au oprit autocarul echipei şi au transmis un mesaj clar. Doar victoria îi mulţumeşte!

"Suntem noi, Steaua suntem noi!", au cântat încontinuu suporterii, care au aprins şi torţe.

Ovidiu Haţegan va arbitra CFR Cluj – FCSB

Meciul care poate decide în mare parte unde va ajunge titlul de campioană în acest va fi arbitrat de Ovidiu Haţagan, Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe.

Bă, tătă, în arbitrul ăsta am mare încredere că a arbitrat în Liga Campionilor. Dacă nu era bun voi credeți că îl puneau ăia în Ligă? Eu aștept să fie corect la acest meci deoarece este foarte important pentru noi. Delegarea lui Hațegan mi se pare o decizie foarte bună”, spunea Gigi Becali cu câteva zile în urmă. 

CFR Cluj – FCSB | Echipele probabile

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovici – C. Deac, Omrani, Costache

Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Vlad – Creţu, Planic, Nedelcu, Ov. Popescu – Oaidă, Filip, Olaru – Man, Tănase, Coman

Antrenor: Bogdan Vintilă

 CFR Cluj – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe antenasport.ro, de la ora 20.00.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și