Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1 | „Nimeni nu se gândea la aşa scor!” Reacţia lui Ciprian Deac, după ce şi-a umilit rivala. Ce a spus despre viitorul antrenor: „Apărarea îţi câştigă campionate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2021, 23:13

CFR Cluj – FCSB 4-1 | „Nimeni nu se gândea la aşa scor! Reacţia lui Ciprian Deac, după ce şi-a umilit rivala. Ce a spus despre viitorul antrenor: „Apărarea îţi câştigă campionate

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Hepta

CFR Cluj a umilit FCSB în derby-ul din Gruia, deşi nu a avut antrenor principal. Pe foaia de joc a fost trecut antrenorul de portari de la grupele de juniori. Ciprian Deac a reuşit să marcheze un gol superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Reacţia lui Ciprian Deac, după ce şi-a umilit rivala

Au fost câteva zile grele, a fost puţin haos. E bine că ne-am adunat, ştiam ce spirit avem, ce grup şi mentalitate avem. Am vorbit cei mai experimentaţi şi am în cercat să strângem rândurile. Era păcat să dăm cu piciorul la ce am făcut în ultimii 4 ani. E adevărat, în Europa nu am făcut meciuri bune. Eu cred că nimeni nu se gândea la un aşa scor. Credeam că putem câştiga. Nimeni nu s-a gândit la acest scor, ne gândeam să câştigăm cele 3 puncte. În playoff va fi alt campioant şi fiecare echipă va avea şansa ei„, a spus Ciprian Deac după meci.

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost. Ne pare rău de tot ce s-a întâmplat. Viaţa merge înainte. Orice antrenor care va veni, este binevenit. E o echipă care munceşte mult la antrenament. Orice antrenor care va veni nu îi va fi greu. Eu cred că apărarea îţi câştigă campionate„, a spus Ciprian Deac la finalul partidei.

CFR Cluj – FCSB 4-1. Campioana fără antrenor a umilit FCSB

CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei, s-a încheiat cu victoria la scor a ardelenilor, 4-1. Echipa roş-albastră a suferit o adevărată umilinţă.

CFR Cluj a umilit-o pe FCSB în Gruia, scor 4-1. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan. În minutul 30, Omrani a marcat cu un şut spectaculos, un demivoleu, de la 16 metri, după o minge respinsă din careu cu capul de Vinicius. În minutul 56, Deac a centrat de pe partea dreaptă, Vlad a boxat mingea în faţă, până la Sigurjonsson, care a înscris cu capul.

Reclamă

În minutul 67, Deac a marcat cu un şut cu stângul, de la 21 de metri, după o pasă a lui Alibec. În minutul 73, Vlad l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila şi arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty, care a fost transformat de Alibec.

În minutul 90, Ianis Stoica a marcat cu un şut din voleu, din şase metri, după o centrare a lui Oaidă, de pe partea dreaptă.

După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte. FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB 4-1
  • Reacţia lui Ciprian Deac

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și