Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | CCA a decis cine va arbitra Supercupa! Gigi Becali "l-a făcut praf" în 2011

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 5:20

Reclamă
CFR Cluj – FCSB | CCA a decis cine va arbitra Supercupa! Gigi Becali "l-a făcut praf" în 2011

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Petrescu este unul dintre arbitrii cu experiență în Liga 1. Acesta a condus până acum 27 de jocuri ale celor de la FCSB, iar pe ardelenii i-a arbitrat de 22 de ori, după cum anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Radu Petrescu, criticat dur de Gigi Becali

Delegarea lui Petrescu la Supercupă nu va fi chiar pe placul lui Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB l-a criticat dur pe "centralul" din București, după ce acesta a gafat la un meci al celor de la CFR.

Totul se întâmpla prin 2011. Atunci, Petrescu "i-a ajutat" pe ardeleni, aflați în luptă directă la titlu cu roș-albastrii, la un meci cu Voința Sibiu.

Beto, portarul de atunci al celor de la CFR a vrut sa degajeze o minge, a luftat, Dâlbea, jucătorul celor de la Sibiu a împins mingea în poartă, dar goalkeeper-ul ardelenilor s-a prăbușit la pământ ca și cum ar fi fost faultat, deși nu a fost atins. Centralul a anulat golul pentru fault în atac.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și