Închide meniul
NEWS ALERT

CFR Cluj – FCSB | Gigi Becali își va ieși din minți! Istvan Kovacs, delegat la derby-ul care poate decide titlul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 17:13 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 18:32

CFR Cluj – FCSB | Gigi Becali își va ieși din minți! Istvan Kovacs, delegat la derby-ul care poate decide titlul

Istvan Kovacs a fost făcut praf de Gigi Becali în trecut

Profimediaimages

CFR Cluj – FCSB, derby-ul care poate decide titlul în Liga 1, va fi condus la centru de Istvan Kovacs, conform gsp.ro. Delegarea Comisiei Centrale a Arbitrilor îl va scoate din minți pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs este un apropiat al președintelui lui CFR Cluj, Cristi Balaj. Gigi Becali a criticat de multe ori arbitrajul lui Kovacs și chiar a cerut ca acesta să nu mai fie delegat la meciurile lui FCSB.

CFR Cluj – FCSB, arbitrat de Istvan Kovacs

Pentru Istvan Kovacs va fi al 20-lea meci condus în actuala stagiune din Liga 1. Este arbitrul cu cele mai multe meciuri în acest sezon. Kovacs a fost la centru și la partide din UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Până acum, Kovacs a arbitrat-o pe FCSB de patru ori în acest sezon, iar roș-albaștrii au obținut trei victorii: 4-1 cu Universitatea Craiova, 6-0 cu Dinamo și 3-1 cu Rapid. Meciul fără succes a fost cu FC U Craiova 1948, scor 2-2.

Pe CFR Cluj a condus-o în două meciuri, o dată în Cupa României, 0-1 cu Universitatea Craiova, și o dată în Liga 1, 2-0 cu FC U Craiova 1948. În general, CFR-ulul a dus-o bine cu Kovacs la centru. În 34 de jocuri, echipa din Gruia a obținut 20 de victorii, 12 remize și doar două înfrângeri!

Reclamă

Istvan Kovacs e „dușmanul” lui Gigi Becali

Gigi Becali i-a declarat război lui Istvan Kovacs de multă vreme. Cel mai recent atac la centralul din Carei a fost după meciul cu FC U Craiova 1948 din sezonul regular, scor 2-2. Patronul celor de la FCSB a fost extrem de nemulţumit că echipa sa nu a primit două penalty-uri în duelul cu oltenii.

„Am avut 11 metri la Dumiter, pe care nu l-a dat. Dar cum să dea penalty? Să ne apropiem la 6 puncte de CFR Cluj? Uite, na, 11 metri clar! Uite, i-a dat cu piciorul stâng în piciorul drept! Îi rupe piciorul, nu că e contact! Și Kovacs e aproape. Ia uite cum îi dă, îi dă una la «gioale»!”, a spus Becali, conform digisport.ro.

În sezonul trecut, FCSB a trimis o scrisoare oficială la CCA ca Istvan Kovacs să nu mai fie delegat la meciurile ei.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Iulian Cristea l-a criticat pe Istvan Kovacs

Iulian Cristea a fost eliminat şi el pe final în același meci cu FC U Craiova 1948, după ce Istvan Kovacs a considerat că a simulat la un duel din apropierea careului oaspeţilor. „Am ieșit supărat de pe teren, am luat al doilea galben pentru simulare și nu știu de ce. Am tras la poartă și m-a agățat pe vârf, mă doare și acum piciorul. OK, poate nu se dă fault, dar nu-mi poți da al doilea galben pentru nimic. Arbitrul mi-a zis că a fost simulare, dar nu-mi poți da galben așa ușor.

Nu am văzut reluări, dar m-a lovit. Uitați-vă și la faza cu Dumiter, am înțeles că aveam penalty. Nu a dat, dar nici simulare și galben, deși Dumiter nu mai urmărește mingea. Iar eu, care trag la poartă, primesc al doilea galben”, a spus Iulian Cristea, fundașul celor de la FCSB.

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și